GENÇ PARTİ´DEN İDLİB YARDIMLARINA DESTEK

GENÇ PARTİ´DEN İDLİB YARDIMLARINA DESTEK

Suriye´nin İdlib kentindeki mağdurlar...

     Suriye´nin İdlib kentindeki mağdurlar için başlatılan yardım kampanyasına Ardahan Genç Parti İl Başkanlığı´ndan da destek geldi. 

  Genç Parti Ardahan İl Başkanlığı, İdlib kentinde ki mağdurlar için bot yardımında bulundu. Başkan Çoban, yardım kolilerini AFAD yetkililerine teslim etti. 

  Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban yaptığı açıklamada, ?Suriye´nin İdlib kentinde yoğun saldırı nedeniyle Türkiye sınırına göç eden ailelerin bu dramına sessiz kalmamak için Ardahan Valiliği ve İHH Vakfı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına destek olarak ailelerin yanında olduk. İmkânsızlıklar içinde hayat mücadelesi veren savaş mağdurları için yardımlarımızı Türk Kızılay´ı yardım toplama merkezine teslim ettik. Genç Parti her zaman devletinin ve milletinin yanındadır. Mağdur ve muhtaçların maddi ve manevi yaralarını hep birlikte saralım. Bu kampanya sınırımızın hemen dışında ölümden kaçan insanlar içindir. Kurtuluş savaşında bize gelen yardımların hatırına, komşuluk hatırına ve göç üzerinden siyasi rant peşinden koşanlara inat bir şekilde herkesi bu kampanyaya davet ediyorum? dedi.