GENÇ PARTİ´DEN BİRLİKLERE ZİYARET

GENÇ PARTİ´DEN BİRLİKLERE ZİYARET

Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban...

     Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban ve Başkan yardımcısı Turan Gürbulak, Kamu kurum ve STK´ları ziyaret etmeye devam ediyor.

     Başkan Çoban, kentin en büyük STK´larından olan Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ADSYB) ve Ardahan Arıcılar Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

ARDAHAN´DA HAYVANCILIK GELİŞİYOR

     ADSYB Başkanı Veteriner Hekim Yunus Baydar´la hayvancılığın sorunları üzerine istişarelerde bulunan Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban, ?hayvan gen kaynaklarının korunması, araştırılması, tespiti, ıslahı, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve pazarlanma konularında faaliyet gösteren ADSYB´nin çalışmalarının Başkan Baydar nezdinde devam ettiğini görmekteyiz. Üyeler arasında dayanışmayı sağlayan ADSYB´nin hayvancılıkla geçimini temin eden üreticilerin çıkarlarını koruyarak sektörün pozitif anlamda büyümesine ciddi katkılar sunmaktadır. Özellikle hayvan hastalıkları konusunda Vali Mustafa Masatlı´nın başlattığı buzağı kayıplarının önlenmesi için başlatılan aşı kampanyası ve meraların göçerlere yasaklanması noktasında verdiği destekten ötürü ilimizin önemli bir değeri olan ADSYB Başkanı Veteriner Hekim Yunus Baydar´la aynı fikirde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile Sayın Baydar´a ve ekibine başarılar diliyorum? dedi.

ARCILIK POPÜLARİTESİ ARTIYOR

   Ardahan´ın önemli geçim kaynaklarından biri olan Ardahan Arıcılar Birliği Başkanlığını da ziyaret eden Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban, ?Son yıllarda arıcılık hizmetlerinin popülaritesi artıyor. Kafkas Arı kovanlarının her geçen gün arttığını, arı hastalıklarının önlenmesi için gezici birlikleri temin eden, Ardahan balının markalaşması noktasında ortaya koyulan emek ve çaba, yine Ardahan balının paketlenmesi ve coğrafi işaret alınmasında Başkan İlhan Evliyaoğlu ve yönetimini tebrik ediyorum? dedi.

   Baydar ve Evliyaoğlu ise Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban Başkanlığındaki heyetin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hayvancılık ve arıcılık alanındaki proje çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

/resimler/2020-2/19/0848509650000.jpg