GENÇ PARTİ ÇILDIR DA İLK KONGRESİNİ YAPTI

GENÇ PARTİ ÇILDIR DA İLK KONGRESİNİ YAPTI

Genç Parti Çıldır İlçe Başkanlığı Kongresi

      Genç Parti Çıldır İlçe Başkanlığı Kongresine siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri ve Muhtarların katılımıyla gerçekleşti.

     Genç Parti Ardahan İl ve Merkez İlçe kongrelerinin ardından, Damal, Posof ve Çıldır İlçe kongreleri tamamlandı. Hanak ve Göle´de de kongre çalışmaları önümüzdeki aylarda yapılacak.

     Çıldır Kaymakamlığına bağlı Kültür Merkezi Bereket Cafe´de yapılan kongreye, Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban, MHP ve AK Parti temsilcileri hazır bulundu.

     Kongrenin açılış konuşmasını yapan Genç Parti Çıldır ilçe Başkanı Özden Topkaya, geçtiğimiz hafta kalp krizi sonucu vefat eden Genç Parti Teşkilat Başkanı aynı zamanda Ankara İl Başkanı olan Serdar Eren´i anarak başladı.  

    Topkaya, ?Vizyon sahibi liderimiz Sayın genel Başkanımız Cem Uzan´ın ?Döneceğim Türkiye´m´ demesi üzerine bizlerde teşkilatlanma çalışmalarına başladık. Liderimiz Sayın Uzan´ın dediği gibi, hiç bir partiye, kişiye ve kuruma husumet beslemeden çalışmalara devam ediyoruz. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Genç Parti Ardahan İl başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımıza, siyasi parti temsilcilerine ve STK mensuplarına teşekkür ediyorum? dedi.

    Konuşmalarının ardından tek listeyle kongreye giden Genç Parti Çıldır İlçe Başkanlığına yeniden Özden Topkaya seçilirken, yönetim kurulu Üyeliğine ise İsmail Aksu, Zafer Sünbül ve Baykul Burukçu seçildi.

    Genç Parti Çıldır İlçe Yönetim Kurulu yedek Üyeleri:  Ergün Aydemir, Adnan Maral, Tarkan Aydemir

Disiplin Kurulu Üyeleri (ASIL) Atalay Yıldız, Eren Lektemur

Disiplin Kurulu Üyeleri (YEDEK) Birkan Aslantaş, Özden Kızılateş

Büyük Kongre Delegeliğine ise Özden Topkaya seçildi.