GELER'İN YENİ KİTABINA BÜYÜK İLGİ

GELER

Ardahanlı eğitimci ve yazar Yaşar Geler, yeni kitabı ‘bana Çıldır’ı anlat’ için İstanbul’un Maltepe ilçesinde imza günü düzenledi.

    Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı da olan Yaşar Geler, Maltepe Kent Konseyi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, "bana Çıldır’ı anlat 2 - Aşık Şenlik" adlı dördüncü kitabını okur severleriyle buluşturdu.

    Geler’in yeni kitabı, imza gününe katılanlardan büyük ilgi gördü. Maltepe Kent Konseyi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Uzman Eğitimci, gazeteci-yazar ve Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler, "Bana Çıldır’ı Anlat 2 - Aşık Şenlik" adlı dördüncü kitabını tanıttı.

    Cinius Yayınları tarafından çıkan kitabını imzalayarak katılımcılara takdim eden Geler, Ardahan kültürüne ve Aşık Şenlik'e dair nadir yazılı eserlerden birini sunarak büyük beğeni topladı. Etkinliğe katılan Edebiyat Magazin Gazetesi Genel Yayın Müdürü Gönül Doğan ve Yazar Güven Albayrak, Yaşar Geler’e duydukları saygı ve ahde vefalarını göstererek etkinlikte yer aldılar. İmza gününde, kitapseverlerle buluşan Geler, katılımcılara eseri hakkında detaylı bilgiler verdi ve okurlarıyla samimi bir söyleşi gerçekleştirdi.