GELECEK PARTİSİNDEN, SİYASİLERE ZİYARET

GELECEK PARTİSİNDEN, SİYASİLERE ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Merkezi Komisyon Üyeliğine seçilen genç siyasetçi Cihan Çoban..

          Gelecek Partisi Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı Komisyon Üyeliğine seçilen Ardahanlı hemşerimiz genç siyasetçi Cihan Çoban, Ankara temasları ardında Ardahan’a gelerek ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.

        Bölge çalışmaları kapsamında, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz ve CHP Çıldır İlçe Başkanı Nevzat Şirin’i Gelecek Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kutluhan Durak ve Gelecek Partisi Çıldır İlçe Başkanı Erhan Sarıgül’le birlikte ziyaret eden başkan Çoban, gördüğü yoğun ilgi ve alakadan dolayı memnun oldu.

       Partisini her platformda tanıtmak ve geleceğe taşıma amacında olduğunu gazetemize açıklayan Başkan Çoban, ziyaretlerini tamamlayıp Ankara’da Genel başkan Ahmet Davutoğlu’na hazırladığı Doğu raporunu sunacak.

         Bilge Lider ve Devlet Adamı Ahmet Davutoğlu, Türk siyasi tarihinde önemli bir yer edinmiş, ileri demokrasi adına başarılı çalışmalar yürüten Teşkilat Başkanı Sayın Selim Temurci’nin projeleri doğrultusunda bölge de çalışmalara başladığını belirten başkan Çoban, “Gelecek bizim, gelecek Türkiye’nindir” dedi.