GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER

Sen işgal altındaki İstanbul'a bakıp...

Sen işgal altındaki İstanbul'a bakıp 'GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER" dediğin günden beri sevmediler seni , Manda ve Himaye altında yaşamaya tamah edenler.
Sen Samsun'a milletin makuz talihini değiştirmek için hareket ettiğinden beridir sevmediler seni talimatla ölümün için ferman çıkartan işgal yandaşları.
Sen BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR dediğin günden beri sevmediler İngiliz'e,Fransız'a ve Yunan'a bel bağlayanlar.
Sen NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dediğinden beridir sevmedi TÜRK'le TÜRKLÜK ile derdi olanlar.
Sen bu millet inandığı yüce kitabı cebinden parasını verip Elmalı'lı Hamdiye tefsir ettikten beridir seni sevmedi yüce dinimiz üzerinden menfaat devşirme hayalleri olanlar.
Sen Sakarya'da , Dumlupınar da, Kocatepe de, Büyük Taaruz da ve Çanakkale de cihana bağımsızlık dersi verdiğinden beri sevmediler seni.
Sen kahraman ordunun başında yedi düvelle çarpışıp BEN SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL ÖLMEYİ EMREDİYORUM dediğinden beridir sevmediler seni ölmekten korkan, ölmemek için gücün ve kuvvetin kolları arasında yaşamayı sevenler.

Ama merak etme senin mensubu olmayı en büyük servet saydığın bu aziz TÜRK MİLLETİ seni her daim sevecek ve her duasında seni rahmet ve minnetle yad edecektir.
İşgalden kurtardığın topraklarda , ezanlar susmasın diye bir ömür verdiğin vatan da ve işgalci çizmesi değdirmediğin minberlerde sana dua etmeyenlere inat.

Ruhun şad mekanın cennet olsun TÜRK'ün Bozkurt Bakışlı Başbuğu.

Sinan KARAÇAY / İstanbul