GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI

GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI

Vatanı, bayrağı ve kutsal değerleri uğruna

Çanakkale´de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, son olarak da 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde, canları pahasına mücadele verip, o yüce makama ulaşan şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatan severliğini ve kahramanlığını yaşayan birer abideleridir.

   Böylesine özverili tutumlarıyla hepimize örnek olan gazilerimize saygı duymak ve değerli kişiliklerine yakışır imkanlar altında yaşamlarını sürdürmelerini, varsa sorunlarının çözülmesini ve her fırsatta minnet duygularıyla takdir edilmelerini sağlamanın toplumsal sorumluluğumuz olduğu bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da onlara layık oldukları kıymeti, devlet ve millet olarak vermeye devam edeceğiz.

   Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Mareşal ve Gazi unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü´nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan tüm şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Alper TAŞ

Çıldır Kaymakamı


"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. "

Bayrağa kanını veren ve gözünü kirpmadan canını hiçe sayarak vatan için ölüme yürüyen kahraman milletin kahraman evlatları bugün bu toprakalrı bizlerin vatanı kılmış ve vatanımız olarak kalmasını sağlamıştır. Kurtuluş savaşından 15 Temmuz´a kadar bir çok mücadelede vatanına sahip çıkarak, kanlarını, dostlarını ve belki de vucütlarının bir parçasını vatan uğruna feda eden tüm Gazilerimizin gaziler haftasını kutluyorum.

Yakup Azizoğlu

Çıldır Belediye Başkanı 


"Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru için üstün fedakarlıklar göstererek, canı ve kanı pahasına göğsünü siper etmiş gazilerimizin varlığı her zaman Türk Milleti´nin gönlünde eşsiz bir yere sahiptir ve bundan sonra da öyle kalacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

   Yunusoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru için üstün fedakarlıklar göstererek, canı ve kanı pahasına göğsünü siper etmiş gazilerimizin varlığı her zaman Türk Milleti´nin gönlünde eşsiz bir yere sahiptir ve bundan sonra da öyle kalacaktır.Yaşayan gazileri saygıyla selamladığını, kendilerine aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dilediğini, ebediyete intikal etmiş gazileri de rahmet ve minnetle anıyorum"

Baha YUNUSOĞLU
CHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ 


Vatanımızın bütünlüğü uğrunda, tereddüt etmeden canlarını ortaya koymuş olan Kahraman Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü´nü tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.
Gürbüz Arpaçay

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi 


Yurdumuzun topraklarını korumak ve savunmak için üstün bir cesaret örneği göstererek canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız ve ulusal birliğimizin simgeleri olmuştur. Aziz vatanımızı parçalamak, bağımsızlığımızı yok etmek isteyenlere karşı canı pahasına mücadele eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum

Volkan Topkaya

MHP Çıldır İlçe Başkanı  


Vatanı, bayrağı ve kutsal değerleri uğruna canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin övünç kaynağı, vatanseverliğin ve kahramanlığın eşsiz timsalidir. Milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna nice destanlar yazan gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. Emsali olmayan bir fedakarlıkla hainlere göz açtırmayan, canlarından vazgeçmeyi göze alan gazilerimizle ne kadar iftihar etsek azdır.  Aziz milletimiz; Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da,  Kore'de, Kıbrıs'ta ve 15 Temmuz'da vatana ve milli birliğimize kast edenlere karşı verdiği bütün mücadelelerde 'Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi.' diyerek şehadeti ve gaza ruhunu her türlü değerin üstünde tutmuştur. Bu vatan, şehitlerin kanları ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla var oldu, ilelebet var olacak. Bizler, birlik ve bütünlüğümüze kasteden bölücü teröre karşı kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede, şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar hürriyet ve bağımsızlığının teminatı olan gazilerimizle birlikte, daha güçlü yarınlar hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygularla, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal ve Gazi unvanlarının verildiği '19 Eylül Gaziler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Vatan uğruna can vererek makamların en yükseğine eren aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle yad ediyorum. 19 Eylül Gaziler Günümüz Kutlu Olsun.

Hazar Güven Coşkun

Denizbank Çıldır Şube Müdürü 


Devletimize, milletimize, milli birlik ve kardeşliğimize saldıran düşmanlarımıza göğüslerini siper eden kahramanlarımız sayesinde vatanımızda huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyoruz. Bu sebeple medyunuşükranız. Allah onlardan razı olsun. Canlarını feda etmeyi göze alarak yaptıkları hizmetlerin bedelini ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Sakarya Zaferi sonrasında Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazilik' ve 'Mareşallik' unvanı verildiği güne ithafen kabul edilen bugün vesilesiyle bütün gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum. Geçmişten günümüze kadar vatanımız, milletimiz ve mukaddes değerlerimiz için gazilik payesine erişen bütün büyüklerimizi, kardeşlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Ahmet Rıfat Vural

Çıldır Manşet Gazetesi 

İmtiyaz Sahibi