GAZETEMİZDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ

GAZETEMİZDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ

Altı yıldır görsel, son bir buçuk yıldır ise yazılı olarak hizmet veren gazetemiz İlçemizde yeni göreve başlayan sayın kaymakamımız Alparslan Kılıç, Belediye başkanları, Ulusal basın temsilcileri ve Kurum amirlerini kaynaşt

        Altı yıldır görsel, son  bir buçuk yıldır ise yazılı olarak hizmet veren gazetemiz İlçemizde yeni göreve başlayan sayın kaymakamımız Alparslan Kılıç, Belediye başkanları, Ulusal basın temsilcileri ve Kurum amirlerini kaynaştırma yemeğinde bir araya getirdi.

     İlçemiz için yapılanları, yapılması gerekenleri en doğru şekilde siz değerli Çıldır halkına ulaştırma hedefinden sapmayan gazetemiz, Kurum amirlerini bir araya getirerek daha güzel bir Çıldır için elini taşın altına koymaya her zaman hazırdır.
     Gazetemiz adına konuşma yapan ve aynı zamanda İhlas Haber Ajansı temsilcisi olan  Ahmet Rıfat Vural  "Sayın Kaymakamımız Alparslan beye, Belediye başkanlarımıza, Ulusal basın temsilcisi meslektaşlarıma ve bütün kurum amirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederim. İlçemiz sorunlarını ile ilgilenen  çözümlenmesin de çaba sarf ederek zaman ayıran, ilçemizin ileriye dönük planlarının gerçekleşmesinde özverili davranmanız ilçemiz adına hepimizi umut vermiştir. Çıldır Manşet gazetemizde daha fazla kaynaşmayı sağlamak için bu etkinlikte kendini öncü hissetmiştir." dedi.
      Daha sonra sözü ilçe kaymakamımız Alpaslan Kılıç'a bıraktı. Kılıç yaptığı açıklamada "Bizi bir araya getiren Çıldır Manşet gazetesine teşekkür ederiz. Maksadımız bir araya gelmek suretiyle ekip ruhunu ve kaynaşma noktalarını mümkün olduğu kadar fazlalaştırmak. Bir beldedeki idari başarı kaynaşma,  birlik ve beraberlik doğrultusunda olur. Merkezi idare, yerel idare, Sivil toplum kuruluşları ve halk ile ne kadar birlikte hareket edersek o kadar başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Bu günde bu amaçla bu güzel manzara eşliğinde bir araya geldik. Maksadımız ilçemize hizmet etmek. Çünkü ilçemiz bunu fazlasıyla hak ediyor. Yıllarca Rusların egemenliği altında kalmış, buna rağmen kültüründen, kutsallarından, dilinden ,dininden taviz vermemiş insanların torunlarına hizmet edeceğiz. Görevimizi kutsal azlediyoruz. Bu sayede tekrar bizleri bir araya getiren Ahmet Rıfat Vural' a teşekkür ederek hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi.
       Çıldır Manşet gazetesi olarak bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Başta Çıldır Kaymakamı Alparslan Kılıç, Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün, Aşıkşenlik Belediye  Başkanı Mülazim Karaçay, İlçe Jandarma komutanı Çağhan Vidinel ve bütün Kurum amirlerine teşekkür ederiz.