GAZETECİLİĞİ MASKE YAPANLAR

GAZETECİLİĞİ MASKE YAPANLAR

Siyasi çıkarlarım her şeyin ...

      Siyasi çıkarlarım herşeyin üstünde Mantığı ve de Ardahan Kamuoyu.

   ( Yazdıklarım bütün Ardahan daki Siyasileredir,AKP-CHP,MHP ötekini zaten saymıyorum çünki Siyasi Parti değil düpedüz Terörün Siyasi kuyruğudur kendisi ).

   Yıllardır Ardahan da Gazetecilik adı altında yürütülen bir " Ardahan Kamuoyunu ve de Ardahanı Siyasi olarak " bölme Oyununun en bariz örneğini dün Akşam canlı canlı gördük.

     Gazetecilik Maskesi altında Ardahan da PKK ve de ona bağlı HDP Propagandası ve de bunun üzerine nasıl Kamuoyu oluştururum diyen bir Fakir Yılmaz,dün Akşam saatlerinde Sitesinden öyle bir Haber/Yorum attı ki sinirlenmemek ve de Hayıflanmamak elde değil.

  Yıllardır bu ne olduğu belli ve de yaptıkları, paylaştıkları ortada olan bu Provokatör,muhtemelen bu Yaz Aylarında Çıldır belediyesi önünde çekilmiş ve de anlaşılacağı gibi galiba Belediye Binasının ön Cephesinin Tadilat geçirdiği sürede ki bir Resmi Paylaşarak şöyle bir Yorum da atmış : Çözüm Süreci için Çıldır Belediyesi,AKP li Meclis Üyelerinin de onayı ile " Ne Mutlu Türküm " yazısını silmişlerdir....Yorum bu ve de Yaz Aylarından çekildiği kuvvetle muhtemel Resimi de İspat olarak göstermekte.
   Aynı saatlerde sağolssun Hemşerilemiz gidip Çıldır Belediyesinin önünü Cep Telefonundan çektiler ve de ortaya çıktı ki Hayır böyle bir Durum yok ama eski Yazının yerine daha kuçük bir şekilde aynı cümle durmakta.
( Neden eski yazı kuçültüldü bu da ayrı bir soru işareti aslında )

   Şimdi gelelim işin başka bir tarafına ve de can sıkıcı bölümüne.Bu Adam bunu neden yapıyor bu ortada. AKP Oy kaybetssin ki aradan HDP bir zarar görmessin Ardahan İl genelinde.Bunun aynısını bu Provokatör Çıldır la beraber Posof İlçesi içinde bu günlerde tezgahlamakta Hanak içinde Damal içinde.

   Bunun suçlusu kim pekii..? Bunun Suçlusu Ardahanlının taa kendisidir.
Zamanında AKP li Belediye Başkanı başta öteki İlçe Başkanlıkları da bunu kendi Reklam tahtası olarak kullandılar,üstelik bilerek bunun HDP ve PKK Sempatizanı olduğunu.

   Aynısını maalesef MHP İl Teşkilatı da yapmaktadır helede CHP nin Adayları ve de İlçe Teşkilatları.

   Ardahanlı bu kadar önünü görmez olduktan sonra bu Provokatör herkessi kullanmaktadır ve de HDP de bir Nebze de olssa bundan yararlanıp Oy alabiliyor.

   Önünü göremiyen Ardahanlı bu gibi Şarlatanların elinde Oyuncak olmuş.

   Terör Vilayetleri Listesine ve de Damgasını yemiş Ardahanlı ise Haziran Seçimlerinden ders çıkarmamışcasına : Bana dokunmayan Yılan bin yaşassın veya benim Propagandamı yapıyor aman şu an dokunmayayım diyerek ve de yüz vererek bunun gibi Terör Sempatizanlarına en büyük Düşmanlığı aslında kendi Hüvviyetlerine kendi Vilayetine yapmaktadır.

    Göle de PKK lılar Saldırı düzenler,kendi Partililerini vururlar bu Provokatör başta FOX ve de HABERLER Sitesine de : Asker Sivilleri vurdu diye Lanse ettirir.Göle de HDP İlçe Başkanı Bomba Yapımında kullanılan Malzeme ile yakalanır : Asker Masum Çiftçiyi Gübre ile yakaladı yazdırır...Ardahan Merkez ve de İlçelerinde PKK ya karşı ve de Teröre karşı Ardahanlı Miting düzenler bu Provokatör : MIT ve Devlet Halka Bayrak dağıttı yazdırır...

   Bunu yıllardır yapıyor bu...Ama kimsede kusura bakmassın ister AKP li ister CHP li ister ise de MHP li İl Başkanları ve de Belediye Başkanları geçmişten bugüne kadar yinede bu Provokatöre demeç verirler yanlarından ayırmazlar...

   Son iki Haftadır bilhassa Posof ve Çıldır hakkında karşıya karşıya getiren Haberleri şunu iyi göstermiş olacak ki bu Provokatöre : HDP Oy kaybedecek onun için burada Ardahanda MHP yi AKP ye CHP yi AKP kısacası bu 3 Partiyi birbirine düşürmektedir.

   Burada şu çok önemlidir ve de herkes bunu artık iyice idrak etmelidir : HDP yani PKK bunun gibi " Basın veya Gazeteci " adı altında ki çalışmaları sonucu giremedikleri İlçelere girme çabaları çalışmaları mevcuttur.Bilhassa Ardahan Universitesi ve de İlçelerde ki Yüksekokullar içinde kurdurtulan " HDP ve PKK yönledirilmeli hatta HDP tarafından finanse ettirilen Militanist Öğrenciler " buradan harekete geçtirilerek buralarda Eylem Planları olması çok yüksektir.Ama galiba boşuna nefes tüketiyoruz..Ardahanlı değişmez.

  Çünki aslen Çıldır lı olan Yener Yılmazoğlu dahi bu Provokatöre Seymen Tv de Program dahi yaptırır iken galiba biz gerçekten boşuna yazmaktayız...

    Ama herşey Kayıt altına ve de Tarihe geçeceğini de kimse unutmassın..Dün dündür bugün de bugün olmayan ve de Hataları affetmeyen bir Coğrafyada yaşamaktayız,bunu da herkes iyice bilssin.

 Güven Taşkıran