GAZETECİLER ARDAHAN´DA BULUŞTU

GAZETECİLER ARDAHAN´DA BULUŞTU

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği´nin...

 Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği´nin organizasyonunda gerçekleştirilen programa Türkiye genelinden 72 Cemiyet Başkanı katılacak.

  Türkiye´nin en büyük mesleki kuruluşlarından biri olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun (TGK) 16. Başkanlar Toplantısı Ardahan´da start aldı. Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğinin ev sahipliğinde yapılan etkinliğe 72 ilden 120´ye yakın yerel basın temsilcisi katılıyor.

   Etkinlik kapsamında TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, beraberindeki heyet ile birlikte Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez´i tarihi Kongre binasında ziyaret etti.

  TGF başkanları ve gazetecileri Ardahan´da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilmez, Ardahan´ın tarihi, coğrafyası, kültürü, eğitim ve öğretim durumu ile sosyo ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.

  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Nuri Kolaylı ise, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez´e Başkanlar Konseyini kabullerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

   Konuşmaların ardından cemiyet başkanı ve gazeteciler, kendi memleketlerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri Vali Mehmet Emin Bilmez´e takdim etti.

   Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Ardahan´da ilk defa düzenlenecek olan bu organizasyonla kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ve Ardahan´ın tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini tanıtmayı da hedeflediklerini belirterek, organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.