www.cildirgoyce.com

FEDERASYON'DAN RAMAZAN KORKMAZ'A TAM DESTEK

FEDERASYON

Çıldır Dernekler Federasyonu...

    Aradahn Üniversitesi kurucu rektörü Ramazan Korkmaz için bazı kişiler ve yayın organları tarafından başlatılan karalama politikasına karşılık Çıldır Dernekler Federasyonu bildiri yayınlayarak Korkmaz'a sahip çıktı.

    Federasyon açıklamasında ;

    Toplumları güçlendiren ve sımsıkı bir arada tutan en mühim duyguların başında gelen duygu vefa duygusudur.

    İşte bu vefa duygusunun gereği odur ki bir toplum kendi içinden çıkan milletine ve devletine sadakat ile hizmet edenleri asla unutmaz ve onları her daim hayırla yad eder;eğer bunu beceremiyorsa da en azından susmak gibi erdemli bir davranışı sergiler.

     Sonradan kendilerininde Ardahan'lı olduğunu öğrendiğimiz Gazeteci Yazar Sayın FERMAN KARAÇAM'ın belli ki hiç araştırmadan,üzerinde hiç düşünmeden ve eline tutuşturulduğu gibi gazetesindeki köşesinde paylaştığı mevcut Ardahan Üniversitemiz Rektörünü tesadüf olacak ki yeni atama döneminde övmek ve bir dönem daha görevde kalması için destek olmak gayesi ile Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın FUAT OKTAY'a yazdığı mektubu büyük bir üzüntü ile hayretler içinde kalarak okuduk.

     Yazıyı okudukça bunun mevcut rektörümüzün dört yıl zarfında yaptıklarını anlatan bir hizmetler bütününün izahatını yapan bir metin olmak yerine Ardahan'ın sevgilisi olmuş yokluklar içerisinde Ardahan'a kurduğu ve tüm dünyadaki akademik çevrelerin hayranlığını ve takdirini kazanmış olan Ardahan'ı ışığa kavuşturan Ardahan Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü ARDAHAN ve ÇILDIR'ın öz evladı hocamız Sayın Prof. Dr. RAMAZAN KORKMAZ'ı ısmarlama ve uydurma karalamalar ile lekelemeye çalışan yüz karası bir iftira metni olduğunu üzülerek gördük.Prof.Dr. RAMAZAN KORKMAZ hocamızın Ardahan Üniversitesi'nin kuruluş aşamasında kampüs mafyası ile verdiği devlet ve millet malını RANT çevrelerine karşı savunma mücadelesi herkesin malumudur.

    Bugün bir bataklık olan alanda kampüs yapılmasına karşı çıkarak Ardahan Üniversitesi'nin bir bataklık üniversitesi olmasının önüne geçmiştir.İşte bu yüzden de bitmek tükenmek bilmeyen bir düşmanlığın hedefi haline gelmiştir.

     Ardahan Üniversitesi'nin YÖK ve Uluslararası Kuruluşlar tarafından akademik yayınlarda "Model Üniversite" olarak ilan edildiği ise belgeleri ile sabittir.

   Ardahan'da büyük imkansızlıklar ile kurulan üniversitemizin çok kısa bir sürede ülkemizdeki devlet üniversiteleri arasında bulunduğu sıralama ile bugünkü can yakan sıralamamız ise konuyu biraz araştıran herkesin bilgisi dahilindedir.

   Asıl gayenin mevcut sıkıntılı durumun geçmişi karalamamakla gölgelenmesi ve perdelenmesi olduğu her akıl ve izan sahibinin malumudur.

  Kısa zamanda yapılan bilimsel çalışmalarını tüm Dünyaya ve Kafkaslara yayan Ardahan Üniversitemizin değerli Rektörünün Kafkasya Üniversiteler Birliğini tesis ederek bir hayali gerçekleştirdiği ve KUNİB'in (Kafkas Üniversiteler Birliği) başına geçerek Ardahan'da yanan ışığı tüm Kafkaslara yaydığını nasıl ve hangi inkarcı cümleler ile izah edeceksiniz peki?

   Gazetecilik yazmadan önce araştırmak ve soruşturmak yazdıklarını ise vicdan ve ahlak ile kağıda dökmektir.

    Peki bugün türlü iftiralar attığınız Prof. Dr. RAMAZAN KORKMAZ'ın Europe BusinessAsembly (EBA) tarafından İngiltere'nin Oxford şehrinde 25-27 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılan (Oxford liderler zirvesi'de) ''YILIN REKTÖRÜ'' ödülünü aldığını biliyormuydunuz?

    Biliyorsunuz tabi ki biliyorsunuz da bunları yazmak ya işinize gelmiyor yada bunları yazınca değil bunların aksine elinize tutuşturulan iftiraları yazınca birileri size arka olacak yeni makam kapılarını açacaklar biliyorsunuz.

    Bizler her şartta ve her durumda hakkın ve haklının yanında dimdik duran,milletinin ve devletinin her daim duacısı olan AŞIK ŞENLİK'in torunları ve ÇILDIR ilçemizin derneklerinin oluşturmuş olduğu en üst sivil toplum kurulunun Çıldır Dernekler Federasyonu'nun Yönetim Kurulu ve Üyeleri olarak içimizden çıkan ve bizlerin yüz akı olan kıymetini kelimeler ile ifade edemediğimiz değerli bilim adamı Prof. Dr. RAMAZAN KORKMAZ'ın her zaman ve her şartta yanında olduğumuzu buradan herkese ilan ediyoruz.

   Prof. Dr. RAMAZAN KORKMAZ yalnız değildir ve onu hiç kimsenin ayak oyunları ve iftiralarına asla kurban ettirmeyecek aksine dün olduğu gibi bugün de yarın da baş tacımız etmeye devam edeceğimizi bilmesi gereken herkese ve çok kıymetli Ardahan kamuoyununa saygılarımız ile ilan ediyoruz.

Çıldır Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Adına

Kemal Şimşir

Genel Başkan