ESOB'TA ALİHANOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI

ESOB

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Olağan Üstü Genel Kurulu

         Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda delegelerin çoğunluğunun oyunu alan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ortak adayı İskender Alihanoğlu, başkanlığa seçildi.

        Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Olağan Üstü Genel Kurulu, 29 Haziran Cumartesi günü Dursun Akçam Kültür Merkezinde yoğun katılımla yapıldı. Seçimde 29 delegenin 15 oyunu alan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, rakibi Yılmaz Kaya'yı geride bıraktı. Kaya ise 14 oyda kaldı.

       Divan Başkanlığını Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan’ın yaptığı Genel Kurula; Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Kars Şoförler Odası Başkanı Okan Ulakçı ve çok sayıda esnaf katıldı.

         Seçimi kazanan İskender Alihanoğlu, “Bizleri bu göreve layık gören delegelerimize şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde şehrimize hizmet edeceğiz” dedi. 

İskender Alihanoğlu başkanlığındaki Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Asil üyeler şu isimlerden oluşuyor:

Asim Özer

Murat Avşar

Murat Culfa

Suat Aktürk

Hikmet Bozkurt

Ergüç Cabak

Nejdet Tahiroğlu