ESNAF YURDA SAHİP ÇIKTI

ESNAF YURDA SAHİP ÇIKTI

HERŞEYE RAĞMEN YURDUN BİTMESİ İÇİN ESNAF BİRARAYA GELDİ VE DESTEK VERDİ.

 

        Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneğinin ilçe esnafını dolaşarak vermiş oldukları mektuplara ilçe esnafı sessiz kalmadı.

      Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği öncülüğünde ilçede yapılan ÇMYO öğrenci yurdu için, dernek yönetimin ilçe esnafına yazmış olduğu mektuplara ilçe esnafı tepkisiz kalmadı. Dernek başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Fahrettin Aygün’ün ilçe esnafını tek tek dolaşarak inşaatı devam eden yurt için bağış mektuplarını iletmelerinin ardından bağışlar gelmeye başladı.

       Atalayın Yeri balık lokantası sahibi Atalay Uzunkaya, Turkuaz Fırının sahibi Çetin Topkaya, Emek Soba İmalatın sahibi Erol Uzunkaya, Vurallar Ltd. şti. ve Çıldır Manşet sahibi Ahmet Rıfat Vural, Çıldır Veteriner Kliniği sahibi ve Ak Parti Çıldır İlçe başkanı Mehmet Fatih Kılınç, Emek Kırtasiye adına Yavuz Onur, Yılmazoğlu İnşaat sahibi Yusuf Yılmaz, Jonh Deere Ardahan bayii sahibi Mehmet Oktay ve Mal Müdür Vekili Yaver Yılmaz inşaatı devam eden yurt için bağışta bulundular. 

      Öğrenci yurdu için bağışta bulunan esnaflar, ilçenin çehresini değiştireceğine inanılan öğrenci yurdunun bir an önce tamamlanıp hizmete açılması için el birliği etmenin gerektiğine dikkat çektiler.