ENSAR ÖĞÜT, HER YERDE..

ENSAR ÖĞÜT, HER YERDE..

Ardahan Milletvekili...

     Cumhuriyet Halk Partisi CHP 22-23 ve 24. Dönem Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Cumhuriyet Halk Partisinin programlarına en çok katılan vekil olarak bu seferde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Diyarbakır´a çıkarma yaptı.

       İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Diyarbakır´da ilk olarak CHP il binasını ziyaret eden Milletvekili Ensar Öğüt, daha sonra İmamoğu ve eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte HDP´li Kayapınar Belediyesi´ne geçerek, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan HDP´li Ahmet Türk ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Adnan Selçuk Mızraklı ile bir araya geldi. 

ÖĞÜT: KAYYUMLAR DOĞRU BİR KARAR DEĞİL

      Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öğüt, ?Toplumu Kaynaştırma Projesi kapsamında Diyarbakır´da Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte halk tarafından seçilmiş Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selçuk Mızraklı ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Türk´ün yerine hukuksuz atanan kayyumların doğru olmadığını belirterek, geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Toplumun kucaklaşması ve kardeşlik içinde yaşaması için elimizde ne geliyorsa mücadele edeceğiz. Diyarbakır´da Sayın İmamoğlu, Cumhurbaşkanı gibi karşılandı. Halk, ?Seni Başkan yapacağız´ şeklinde tezahürata bulundu? dedi. 

        CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın´ın da hazır bulunduğu ziyarette açıklamada bulunan İmamoğlu ise, demokrasi vurgusu yaptı.