ENERJİ KESİNTİSİ TARİH OLACAK

ENERJİ KESİNTİSİ TARİH OLACAK

Aras EDAŞ Genel..

   Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Asıl hedefimiz yatırım programlarımızı şekillendirirken, sizleri dinlemek, sizlerin talepleri doğrultusunda yatırımları şekillendirmek" dedi.

     Akbaş ve beraberindekiler Ardahan Yalnızçam Kayak Tesisleri´nde bölgedeki yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

    Toplantı öncesi konuşan Akbaş, bölgelerine giren iller ile ilgili yaptıkları her yatırımı, bölgelerindeki ilgililerle değerlendirip ona göre strateji geliştirmek istediklerini dile getirdi.

     Bu nedenle Ardahan´da olduklarını ifade eden Akbaş, "Bize bağlı 7 ilimizin tamamında bu toplantıyı yapmayı amaçlıyoruz. Burada asıl hedefimiz yatırım programlarımızı şekillendirirken, sizleri dinlemek, sizlerin talepleri doğrultusunda yatırımları şekillendirmek. Artan bir yatırım grafiğimiz var. Ciddi bir yatırım potansiyelini oluşturduk." diye konuştu.

     Söz konusu yatırımlarla bölgede enerji kesintisini unutturmak istediklerini vurgulayan Akbaş, şöyle devam etti: "Bu yatırımlarla birlikte hedefimiz bölgemizdeki enerji kesintisini insanlarımıza unutturmak. Hizmet kalitesini de alabildiğince yükseltmek. Öncelikle insana hizmet. Hizmet kalitesinin artması ve enerjinin arz güvenirliğini sağlamak. Hem refah açısından hem de bölgenin kalkınması açısından kesintisiz enerjinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz."

     Akbaş, yatırımlarında özellikle teknolojiyi kullandıklarını sözlerine ekledi. Toplantıya, Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Aras EDAŞ Ardahan İl Koordinatörü Meryem Akpınar, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları katıldı.