EN SEVİLEN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

EN SEVİLEN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Çıldır Meslek Yüksek Okulu en sevilen öğretim görevlisini belirledi. Çıldır`da iki yıldır eğitim veren Çıldır Meslek Yüksek Okulu düzenlediği anketle en sevilen öğretim görevlisini seçti.

              Çıldır Meslek Yüksek Okulu en sevilen öğretim görevlisini belirledi. Çıldır'da iki yıldır eğitim veren Çıldır Meslek Yüksek Okulu düzenlediği anketle en sevilen öğretim görevlisini seçti. 

       Yaklaşık olarak 150 öğrencinin katıldığı ankette Çıldır Meslek Yüksek Okulu Dış ticaret öğretim görevlisi Ömer Cenap Özdemir seçildi. Öğrencilerinin bu anketi karşısında duygulu anlar yaşayan Özdemir " Öğrencilerimin bu davranışı beni oldukça duygulandırdı. Biz Çıldır Meslek Yüksek Okulu olarak onların geleceklerindeki adımları daha sağlam atması için özverili ile çalışıyoruz. Ben ve okulumuzda görev yapan bütün arkadaşlarım bu bilinçle hareket ediyoruz. Bana bu duygulu anları yaşatan bütün öğrencilerime teşekkür ederim" dedi. On beş Öğretim görevlisi arasında birinci seçilen Özdemir'e teşekkür belgesi Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Hürriyet Çimen tarafından verildi.