EĞİTİMCİNİN BİR İSTİFA EDERKEN DİĞERİ BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

EĞİTİMCİNİN BİR İSTİFA EDERKEN DİĞERİ BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

CHP Ardahan Milletvekili aday adayı Prof.Dr.Cemalettin Ayvazoğlu, adaylıkların açıklanmasının ardından aday edilmediği halde partisine ve Cumhuriyet Halk Partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

          Prof.Dr.Cemalettin Ayvazoğlu yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin yetkili kurullarının aldığı tüm kararlara sonuna kadar saygılıyım. En zor partinin, en zor ilinden aday adayıydım! İşimin zor olduğunu biliyordum, ancak partime yüz yüze anlatacaklarım vardı, bile isteye yola çıktım. İttifak dengeleri işimizi iyice zorlaştırdı…Nüfusa göre en çok aday adayı olan Ardahan’dan başvurdum ve beklendiği gibi CHP ilgi rekoru kırdı, 28 başvuru vardı. Partimin yetkili kurullarına; Türkiye ve Ardahan Hayvancılığı’nın kurtuluş reçetelerini anlattım, raporlarımı ve mesleki projelerimi sundum. Ardahan halkının ihtiyacı olan çalışmaların tüm fizibilitelerini çıkartarak bu süreçte bir farkındalık yarattığıma inanıyorum.

        Ancak; zaman, küskünlük, kırgınlık zamanı değil ve İttifak ortamında liste beğendirmek zordur. Listelere giren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Mesleğim gereği, siyasi partilere üye olma hakkım olduğu için, üyeliğim devam edecektir. Öncelikle ilk hedefimiz, var olan tüm gücümüzle ve halkımızın teveccühü ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçmek ve partimizi mecliste birinci parti yapmak için çalışmaktır.

          Kıymetli desteklerini bir an bile eksik etmeyen tüm Ardahan’lı hemşerilerime, arayıp soran, üzülen tüm dostlarıma; sevgilerimi ve saygıları sunuyorum''dedi.