EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Emekli Öğretmen CHP İl Genel Meclis Üyesi

     Emekli Öğretmen CHP İl Genel Meclis Üyesi Baha Yunusoğlu 2019-2020 Eğitim öğretim yılının başlamasından dolayı mesaj yayınladı.

   Yunusoğlu mesajında ?Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur? ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

  Bugünün dünyasında yeterlilik ve güçlü temsil için nitelikli ve donanımlı insana ihtiyaç vardır. Çağın ruhunu doğru okumak ve insan kaynaklarımızı doğru yönlendirerek etkin kılabilmek için bilgece dokunuşlara ihtiyaç vardır. İşte okul sıralarındaki çocuklarımız ihtiyaç duyduğumuz nitelikli insan ve bilgelik profilinin kaynağını oluşturmaktadırlar.

   Ülkemizin her alanda daha da güçlü bir şekilde uluslararası alanda temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz verimli geçmesini temenni eder, öğrenci kardeşlerime başarılar, meslektaşlarıma da hayırlı olmasını temenni ederim "dedi.