Eczacı Dündar Aday Adaylığını Açıkladı

Eczacı Dündar Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisini Ardahan İl Başkanlığı Toplantı salonunda partililerle birlikte aday adaylığını açıladı.

            28.Dönem Milletvekili için Eczacı Yunus Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ardahan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

         Siyasi hayatını CHP Ardahan il teşkilatında çeşitli görevde bulunarak hizmet eden Eczacı Yunus Dündar,  Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası resmi başvurusunu yaptıktan sonra bugün il parti binası toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısına il teşkilatı ve çok sayıda partiliye hitap etti.

          Sevenleri tarafından da yalnız bırakılmayan Dündar Ardahan'a hizmet etmek için çıktığı bu yolda elini taşın altına koymaktan kaçınmayacağını ve aday olup kazanması halinde Ardahan için seferberlik ilan edeceğini beyan etti.

  Dündar sözlerine şöyle devam etti, ‘’Gün o gündür!
           Artık sizi temsil etme hakkını elde etme zamanı da geldi diye düşünüyorum. Sizlere hizmet etmek sizlerin sorunlarını çözme adına kendimi parlamentoya sizinle birlikte taşımak istiyorum.
Önümüzde bir seçim var, biz burada ya sefaleti tercih edeceğiz, Ya da mutlu, huzurlu Barış içinde yaşadığımız bir Ardahan bir Türkiye yaratmaya çalışacağız. Türkiye'de bir değişimin artık şart olduğunu düşünüyorum. Bu artık böyle gitmeyecek. 22 yıllık iktidarın bizlere getirmiş olduğu; Yoksulluk, Adaletsizlik Hukuksuzluk. Artık buna son vermenin zamanının da geldiğini düşünüyorum.Şimdi bir de değişime doğru gidiyoruz. İnşallah Sizinle birlikte, yol arkadaşlarınızla birlikte değişime hazırız bu değişimi de gerçekleştireceğiz. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Parlamentoda gerekli sandalyeyi elde ederek güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi İnşa etme yolunda güçlü bir şekilde adımlarımızı atacağız.

 Gelin hep beraber bir hikaye yazalım
             Bu hikayenin içinde ne olsun? Umut olsun, Bu hikayenin içinde hepimizin hayalleri olsun, Adalet olsun, Toplumsal refah zenginlik olsun, Fakirlik olmasın. Özgür düşünce ve ifade özgürlüğü olsun, İnsan hak ve özgürlükleri olsun ama şunlar olmasın. Halkımızın birbirine düşmanlaştırılması, etnik ve mezhepsel ve cinsiyet ayrımcılığı olmasın ve bunu kışkırtan söylemler de olmasın. Var mısınız Bu hikayeyi benimle birlikte yazamaya?Ardahan’ın sorunları çok hepimiz bunu çok iyi biliyoruz. En büyük sorunlardan biri ise geçim kaynağımız olan Tarım ve Hayvancılıktır. Bu konuda ilk çalışmalar ve projeler ile yola çıkacağım.