DUYGULARIN ÖĞRENCİLERLE CAN BULDUĞU GECE

DUYGULARIN ÖĞRENCİLERLE CAN BULDUĞU GECE

Çıldır Lisesi öğrencilerinin edebiyat öğretmeni Ümit Gülen yönetiminde hazırladıkları şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

          Çıldır Lisesi öğrencilerinin edebiyat öğretmeni Ümit Gülen yönetiminde hazırladıkları şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

     Çıldır Lisesi konferans salonunda ilk gün öğrenci velilerine sunumu yapılan şiir dinletisinin, ikinci günde ilçedeki bürokrat, siyasi ve ilçe halkına gösterimi yapıdı. Liseli öğrencilerin Türk edebiyatındaki önemli şairlerin eserlerine yer verildiği gecede, yine lise öğrencileri tarafından müzik dinletisi de yapıldı. Yoğun ilgi altında geçen her iki gecede büyük beğeni toplayan Çıldır Lisesi öğrencileri profesyonel anlamda bu işle uğraşanlara taş çıkarttılar.
   Çıldır Lisesi edebiyat öğretmeni Ümit Gülen yönetiminde hazırlanan dinletide, öğrencilerin sahne performanslarının yüksekliğinin yanında dekor, ses ve slayt gösterimide geceye renk kattı. İlk gecede konferans salonu tıka basa dolarken ikinci gece yine dolu olan salona Belediye Başkanı Nurettin Aygün, ARÜ’ de görevli Yrd.Dç.Dr. Suat Vural, İlçe Müftüsü İslam Demirci, Öğretmen Evi Müdürü Gülhan Aksu, Çıldır Lisesi ve Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Okulu öğretmenleri katılırken, özellikle İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile kurum amirlerinin geceye ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. 
Hazırlanan etkinlikle öğrencilerin yeteneklerinin sergilendiği gece her kesimden büyük beğeni topladı. 
 
1.Bölüm sunucusu Aslı İlyasoğlu
 
 
Çağatay Vural  (Tek Hece)
 
 
Yudum Akçay (Bir Gün)
 
 
Hünkar Buse Şirin (Sevi Şiiri)
 
 
İbrahim Yanıkel (Çaresiz)
 
 
Nurhak Kaya (Anladım)
 
 
Yeliz Yılmaz (Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine)
 
 
Burak Hüsrev Erdoğan - Bora Karasu
 
 
2. Bölüm sunucusu Elif Çınar
 
 
Ahmet Görmez (Ben Sana Mecburum)
 
 
Aslı Gizem Gökçe (Ben Senden Önce Ölmek İsterim)
 
 
Uğur Taşdemir (Desem ki)
 
 
Selenay Akçay (Şaşırdım Kaldım İşte)
 
 
Hazal Uzunkaya (Kaldırımlar)