DSYB den İZMİRE ÇIKARMA

DSYB den İZMİRE ÇIKARMA

Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ...

          Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil ÖZCAN, Genel Başkan Yardımcısı Yunus BAYDAR ve Denetleme Kurulu Üyesi Hasan Ahmet KIRLIOĞLU deprem sebebiyle İzmir’de ziyaretlerde bulundu.

        Merkez Birliği heyeti Ege Denizinde meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sebebiyle İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KOCAAĞA’ya ve İzmir DSYB personellerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Böyle bir depremin tekrarının yaşanmamasını diledi.

       Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil ÖZCAN, Genel Başkan Yardımcısı Yunus BAYDAR, Denetleme Kurulu Üyesi Hasan Ahmet KIRLIOĞLU ve İzmir DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KOCAAĞA ile birlikte İzmir Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Oktay DARCAN’a ziyaret gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

      Heyet, merkez üssü İzmir’in Seferihisar İlçesi olan 6,6 şiddetindeki felakette maalesef çok sayıda can kayıplarının olduğu depremin en büyük hasarı verdiği Bayraklı İlçesini ziyaret ederek hasarlı binaları ve enkaz çalışmalarını üzüntüyle inceledi.

        Devletimizin tüm gücüyle İzmir’deki yaraları sarmak için mücadele ettiğini ve tüm Türkiye’nin dayanışma içerisinde olduğunu gören heyet, çadırlardaki depremden zarar gören aileleri ziyaret ederek depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diler, depremi yaşayan tüm İzmir halkına geçmiş olsun dileriz.