DOĞU EKSPRESİ KARANFİLLERLE KARŞILANDI

DOĞU EKSPRESİ KARANFİLLERLE KARŞILANDI

Kars´a Doğu Ekspres Treni...

     Kars´a Doğu Ekspres Treni ile gelen yerli ve yabancı turistlere Kars Tren Garı´nda karanfiller ve yöresel ezgilerle coşkulu karşılama yapıldı.

     Ankara´dan yaklaşık 24 saatlik yolculuğun ardından Kars´a gelen yerli ve yabancı turistleri de taşıyan Doğu Ekspresi treni, Kars ve Sarıkamış´taki tren istasyonlarında karanfillerle karşılandı.

   Doğu Ekspresi seferlerine ilgi sosyal medya sayesinde ?like? olurken, Kars´taki turizmcileri heyecanlandırdı. Son zamanlarda yoğun ilgi gören Doğu Ekspresi treni yaklaşık 24 saatlik yolculuğunun ardından Kars Garı´na ulaştı. 

   Kars´ta kış turizmi kapsamında sosyal medyada organize olup doğal güzellikleri yerinde görmek üzere Doğu Ekspres Treni ile Ankara´dan hareket edip, 24 saatlik yolculuk sonrası Kars Tren Garı´na gelen 85 kişilik yerli ve yabancı turistlere Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Kars Turzimcileri, Kafkasya Turizm ve Seyehat Acentesi Halit Özer ile çok sayıda Karslı vatandaş katıldı.

     Ulusal kanal temsilcileri ise Kars Tren Garı´ına ulaşan Doğu Ekspres misafirlerine canlı yayınla bağlantı yaptı. Kars Kültür Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Kars´ın hak ettiği yerlere gelmesi adına çalışmaların sürdüğünü hatırlatarak, bu çalışmalarda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan´ın büyük payı olduğuna dikkat çekti.

     Öte yandan gelen misafirleri karşılamak adına garda hazır bulunan turizmcilerden Kars Oteller ve Lokantacılar Derneği KARSOD Başkanı Halit Özer ise Kars´ın yeniden eski ihtişamlı günlerine geri döneceği inancıyla emeği geçen herkese teşekkür etti.