DOĞALGAZ TESİSATÇILIĞI KURSU AÇILDI

DOĞALGAZ TESİSATÇILIĞI KURSU AÇILDI

Çalışma ve İş Kurumu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Ardahan`da...

         Çalışma ve İş Kurumu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Ardahan'da "doğalgaz tesisatçılığı kursu" açıldı.
           Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı (ATSO) Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kursun açılışında yaptığı konuşmada, Ardahan olarak bir sınıf atlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
           Kursta eğitilecek 25 kursiyere 4 ay süreyle 608 saat kurs verileceğini belirten Azizoğlu, şunları kaydetti: "Bir memleketi kalkındıracak olan oranın insanlarıdır. Bunun başka bir yolu yok. Ardahan'a başka bir ilden başka bir ülkeden insan getiremeyiz. Ardahan'ı öncelikle Ardahanlı kalkındıracaktır. Ardahan bugün bir sınıf atlamıştır. Ardahan'ın modern şehir olması için en önemli adımlardan biridir. Bu şu demektir, Ardahan'ın yüzde 80'i yaza kadar doğalgaza kavuşacaktır. Buraya katılımınızda bunu gösteriyor" dedi.
          Ardahanlıların zeki olduğunu ifade eden Azizoğlu, "Bir başka yerde 6 saatte anlatılacak konuyu burada 3 saatte anlatılır. Bunu bugün burada yürekten söylüyorum. Ardahanlı zekidir. Ben inanıyorum, çünkü görüyorum. Bugün bu çalışma sizin için altın bileziktir. Sizin bu çaba ve gayretinizden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.
          Ardahan'ın geliştiğini, bunun herkesin farkında olması gerektiğini belirten Azizoğlu, artık Ardahan'ın her yönüyle önünün açık olduğunu sözlerine ekledi.