DİYANETTEN MÜFTÜLÜK ELİYLE

DİYANETTEN MÜFTÜLÜK ELİYLE

Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye genelinde yoksul vatandaşlara Ramazan ayında temel gıda yardımı yaptı. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin ilçemize göndermiş olduğu ramazan yardım kolileri ilç

         Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye genelinde yoksul vatandaşlara Ramazan ayında temel gıda yardımı yaptı. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin ilçemize göndermiş olduğu ramazan yardım kolileri ilçe merkez ve köylerinde tespit edilen en muhtaç ailelere ulaştırıldı.
        Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından Çıldır'a gönderilen ve içerisinde bir aileye 1 ay yetecek kadar hazırlanmış olan 24 kg lik temel gıda malzemelerinden oluşan ramazan yardım kolileri Çıldır İlçe Müftü V. İsmail GEREN ve müftülük personeli tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Geren yaptığı açıklamada"Dini duyguların yoğun yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı bu mübarek ramazan ayında fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayarak, mübarek ramazan ayının manevi havasını teneffüs etmelerini sağlayıp, yapılan yardımlar karşısında vatandaşların yüzlerinde oluşan gülümsemeyi görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.
        Temel gıda yardımlarını müftülük personelinden alan ihtiyaç sahipleri hiçbir gelirlerinin olmadığını belirterek, Türk Diyanet Vakfının yapmış olduğu gıda yardımından son derece memnun olduklarını dile getirdiler.