Dinayet Vakıf 200 Aileye Ulaştı

Dinayet Vakıf 200 Aileye Ulaştı

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çıldır Şubesi

        İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çıldır Şubesi "Yolumuz Doğruluk Yükümüz İyilik Olsun Yardım Kampanyası" kapsamında oluşturulan Ramazan Yardım Kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

      Ramazan ayının rahmet yüklü mesajını teneffüs etmek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkıda bulunmak amacıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında hayırsever işadamlarının destekleriyle oluşturulan 200 adet ramazan kolisi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

   Ramazan ayının manevi ikliminden vatandaşlarımızın faydalanması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için düzenlenen yardım kampanyasında, unutulmadıklarını hisseden ve paylaşmanın ortaya çıkardığı güzelliğe, birlik ve beraberliğe bir kez daha şahit olan ihtiyaç sahibi aileler, düzenlenen yardım kampanyasından duyduklarını memnuniyeti dile getirerek hayır sahiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

      Türkiye Diyanet Vakfı Çıldır Şube Başkanlığı ve Çıldır İlçe Müftülüğü, düzenlenen bu yardım kampanyasına desteklerini esirgemeyen hayırsever iş adamlarına , maddi ve manevi katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.