DEVA SEÇİM STARTI VERDİ

DEVA SEÇİM STARTI VERDİ

DEVA PARTİSİ SEÇİMLER İÇİN ÖN ÇALIŞMA BAŞLATTI

          Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Politikalar Başkanı Mustafa Ergen ve kurucular kurulu üyesi Ferai Ökmen bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ardahan’a geldi.

        Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen ve kurucular kurulu üyesi Ferai Ökmen, partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Candar Yılmaz ve partililerle bir araya geldi.

       Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, kurucular kurulu üyesi Ferai Ökmen, İl Başkanı Candar Yılmaz ve partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yaparak, eğitim kurumları ve Sivil Toplum Örgütleri ile Ardahan Tekstili ziyaret ettiler.

         Ziyaretlerin ardından yerel ve ulusal basın mensupları ile toplantı gerçekleştirildi.

      Toplantıda konuşan DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz; “Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Politikalar Başkanı Mustafa Ergen ve kurucular kurulu üyesi Ferai Ökmen ilimize geldiler ve çok verimli bir çalışma yaptık. Ziyaretlerimize Çıldır ilçemizden başladık. Çıldır İlçe Başkanımız bizi karşıladı, bir değişiklik olsun hem de Genel Başkanımız buraları görsün diye. Özellikle Çıldır Gölünün Kars’ın baskısı için bir çalışma yapalım diye. Akabinde de Ardahan’da da hemen hemen tüm esnafımızı gezerek, ilimizdeki özel öğretim kurumlarını, sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik. Daha sonra Ardahan Tekstil’e uğrayarak gezimizi sonlandırdık. Siz basın mensuplarında katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

       Gazetecilere açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen ise: “6’lı Masa bir Komisyon kurdu şuan, hangi ilde seçime nasıl girelim şeklinde bu çalışma yeni başladı. Muhtemelen Ardahan ili üzerinde de diğer illerde de Türkiye genelinde de açıklayacaklardır. Ama biz en az 41 ilde Deva Partisi olarak gireceğiz gerekirse, 81 ile kadar da çıkartabiliriz” dedi.