DEVA ARDAHAN ADAYINI AÇIKLADI

DEVA ARDAHAN ADAYINI AÇIKLADI

DEVA Partisi Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ardahan Belediye Başkan adayının Halil Kaçar olduğunu açıkladı.

         DEVA Partisi Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ardahan Belediye Başkan adayının Halil Kaçar olduğunu açıkladı. Ardahan'da DEVA Partisi’nin Belediye Başkan adayı eğitimci Halil Kaçar oldu. Ankara'da Deva Partisi’nin aday tanıtım toplantısında ismi Ardahan Belediye Başkan adayı olarak resmen açıklanan Halil Kaçar, Genel Başkan Ali Babacan tarafından tebrik edildi.

           İl Başkanı Candar Yılmaz ile birlikte Ankara'da aday tanıtım toplantısına katılan Başkan Adayı Halil Kaçar, kentte sahaya inen ilk Belediye Başkan adayı olacak.

BAŞKAN CANDAR YILMAZ: İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

         Konuyla ilgilisi basın açıklaması yapan DEVA Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz şunları kaydetti: " Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) yerel seçimlere yönelik olarak ilk aday tanıtımımızı bugün Ankara’da gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Ali Babacan, partimizin listelerinden yerel seçimlere girecek olan belediye başkanı adaylarının ismini açıkladı. Bu kapsamda, Ardahan Belediye Başkan adayı olarak Halil Kaçar'ın belirlendi.

DEVA Partisi olarak adayımız Halil Kaçar'ı ilan etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz

            DEVA Partisi olarak, Ardahan'ın geleceği için önemli bir adım atıyoruz. Ardahan'ın potansiyelini en üst seviyede kullanarak şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için yola çıkıyoruz. Bu hedef doğrultusunda, DEVA Partisi olarak adayımız Halil Kaçar'ı ilan etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Halil Kaçar'ın adaylığı, şehrimizin kalkınması, istihdamın artması ve vatandaşlarımızın daha iyi bir yaşam standardına ulaşması için büyük bir fırsat. DEVA Partisi olarak, yerelde temiz belediyecilik anlayışımızla şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetimi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Halil Kaçar'ın liderliğinde, halkımızın beklentilerine cevap verecek projeler geliştireceğiz.

Temiz Belediyecilik Anlayışını Ön Plana Çıkaracağız

          DEVA Partisi olarak, şehrimizin gelişimi ve refahı için tüm kesimleri kucaklayan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Ardahan'ın potansiyelini ortaya çıkarmak, adaletli bir hizmet anlayışıyla herkesin hakkını eşit bir biçimde sağlamak için çalışacağız. Bu süreçte halkımızın da desteği bizim için çok önemli. DEVA Partisi olarak, Halil Kaçar'ın adaylığıyla birlikte, temiz belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak, şeffaflık, adalet ve katılımcılığı merkeze alıyoruz. Halkımızın destekleriyle birlikte, Ardahan'ın geleceği için projeler geliştirmeye ve şehrimizi her alanda ilerletmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.