DERDİYOK, KAPI KAPI DERT DİNLİYOR

DERDİYOK, KAPI KAPI DERT DİNLİYOR

AK Parti Damal İlçe Başkanı ...

        AK Parti Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

      Ardahan´da AK Partinin tek kadın ilçe başkanı olan Nevriye Derdiyok 1 kasım günü yapılacak olan genel seçim çalışmalarını mahalle ve köylerde büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

      Damal ilçe başkanı olduktan vermiş olduğu uğraşlar ve çabalar sonucunda AK Partinin ilçedeki oylarını üç-dört misli artıran Derdiyok, kapı kapı, ev ev dolaşarak gönül vermiş olduğu davayı hemşerilerine anlatıyor. Damal´da köy-köy, mahalle- mahalle dolaşarak çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayan Derdiyok, her yaştan insanla sohbet ederek partisine destek istiyor. Bazen bir kahvaltı sofrasında Damal halkıyla aynı sofrayı paylaşan Derdiyok, bazen taşta buğday döven kadınlara eşlik ediyor, bazende nineleri, dedeleri ziyaret edip onlarla sohbetler ediyor.

      Hemen her gün zamanın neredeyse tamamını bu tür ziyaretlere ayıran AK Parti Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok, partisinin Damal´daki oyunu daha da artıracağına inandığı dile getirdi. Derdiyok gazetemize yapmış olduğu açıklamada ? Tüm mahalle ve köylerimizi dolaşarak hemşerilerimizi ziyaret ediyor onlarla sohbetler ediyoruz. Damal halkı son derece misafirperver bir halk olduğu için gittiğimiz her yerde çok güzel şekilde karşılanıyoruz. Herkes bize evini, yüreğini açıyor. Bizde partimizi ve gönül vermiş olduğumuz davamızı halkımıza aktarmaya çalışıyoruz. Diğer ilçeler ile kıyasladığımızda ilçemiz yeterince yatırım alamıyor. Yatırım alamadığı gibi de çehresini değiştiremeyip, gelişip büyüyemiyor. Buna en büyük sebep ilçemizin yıllardır hep muhalefetten yana oy kullanmasına bağlıyorum. Oysaki bizim partimiz tüm Türkiye´ye hitap eden bir parti. Türküyle, Kürdüyle, alevisi, sünnisi ile 72 millete hitap eden bir parti. Gerçekten artık Damalımızın da Ak Parti iktidarına ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki her seçim artırmış olduğumuz oyumuzu bu seçimde daha da yukarılara taşıyacağız ve ilçemizin üzerinden muhalefet yaftasını sileceğiz. Ben bunu ilçemiz halkının bize göstermiş olduğu sıcaklıkta gördüm ve hissettim. İnşallah Allah´ın izni ile 1 Kasım da partimiz yeniden tek başına iktidar olacak ve hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Damal halkının da bu seçimde oyunu geleceğinden yana, yani AK Partiden yana kullanacağına yürekten inanıyorum? dedi.