DENİZBANK MÜDÜRÜ COŞKUN'DAN CUMHURİYET MESAJI

DENİZBANK MÜDÜRÜ COŞKUN

Denizbank Çıldır Şube Müdürü Hazar Güven Coşkun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama...

           Denizbank Şube Müdürü Hazar Güven Coşkun yayınladığı mesajda "Özgür ve bağımsız varlığımız ile milli birlik ve beraberliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı destanının ardından kurulan Cumhuriyetimiz; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğin ve egemenliğin sembolü olmuştur.
          Bugün, bağımsız ve özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalkıp Cumhuriyeti kurduğumuz, Atatürk’ün ifadesi ile “En Büyük Bayram” günüdür. 29 Ekim, bir doğuşun ve bir mucizenin yıldönümüdür.
           Cumhuriyetimiz farklı kültür, inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin kaynağı olmuştur. Cumhuriyetin ilanı milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk'ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve Türkiye’yi dünyanın gelişmiş, uygar devletleri düzeyine çıkarmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.
        Büyük Türk Milletinin şanlı tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşadığımız bu günde tüm hemşehrilerimin ve Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle ve rahmetle anar, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.