DEMİRCİ ÇILDIR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

DEMİRCİ ÇILDIR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan adayı Çetin Demirci ekibiyle birlikte Çıldır ilçesinde esnafı ziyaret etti.

 

         Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan adayı Çetin Demirci ekibiyle birlikte Çıldır ilçesinde esnafı ziyaret etti.

          Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ekibiyle talip olan Demirci, ilçenin yerel gazetesi Çıldır Manşet ve İHA Muhabirini ziyaret etti.

        Başkan adayı Çetin Demirci yaptığı açıklamada, " Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday olurken amacımız esnaflarımızın sorunlara çözüm bulmak ve ileriye yönelik projelerle daha iyi ve güvenilir bir ortamda ticaret yapmalarını sağlamaktı. Çok önemli bir konumda olan ilimizde nedense ticaret şuan durma noktasına gelmiş mevcut yönetim ise bu durumu aşamayarak esnafa hiçbir konuda destek olamamıştır. Bizler zaten esnaf olmamızla birlikte sorunlara çözüm aşamasında daha etkili ve kalıcı çözümler bulacağımız kesindir. İşlevsiz bir Türközü sınır kapısı ve uzun yıllardır açıldı açılacak denilerek açılmayan Aktaş sınır kapısı ile insanımızı ve esnafımızı bitirme noktasına getirmişlerdir. Posof Türközü ve Çıldır Aktaş sınır kapılarının biran önce faaliyete geçirilmesi ve ticari anlamda esnafımıza güç katması için ekimizle birlikte çalışıp sorunları çözeceğiz. Tüm Çıldır esnafından destek bekliyoruz. Unutmayalım ki esnaf olmayan insanların esnaf sorunlarını bilip çözmesi imkansızdır" dedi