DEMİRCİ "ÜRÜNLERİMİZİ DÜNYAYA TANITACAĞIZ"

DEMİRCİ

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası..

    Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ekibiyle birlikte 1 Nisan´da yapılacak seçimler öncesi Göle´de ziyaretlerde bulundu.

  Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu´nu makamında ziyaret eden Demirci, ATSO olarak gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi vererek önümüzdeki aylarda düzenlenecek Uluslararası yerel ve coğrafi peynirciler fuarı için çalışmaları başladığını söyledi. 

  KOSGEB, Girişimcilik Destek Programından yararlanmak ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik olarak Göle Belediyesinin ev sahipliğinde 26 Mart ve 04 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programına da katılan ATSO Başkanı Demirci: ?İşsizlik problemine en etkin çözüm girişimciliktir. Bu noktada Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin önemli olduğunu ve yaygınlaştırılmasının gerekmektedir. Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilere hep destek olduk ve destek veremeye devam edeceğiz. Biz Oda olarak bu konuda desteklerimizi hiçbir zaman kesmeyeceğiz? şeklinde konuştu.

    Uluslararası yerel ve coğrafi peynirciler fuarı tertip edeceğiz diyen Demirci: ?Ardahan´ımızda peynir üreticiliği yapan bütün peynir üreticilerimizin fikrini aldık. Haziran´ın 3. haftasında Uluslararası bir fuar yapacağız. Ardahan kaşar ve peynirini tün dünyaya tanıtmak için bu tür organizasyonlara daha fazla ihtiyacımız var. Bu fuara Gürcistan, Ukrayna, İran ve Rusya´dan da katılım sağlanacak? dedi.

   Başkan Demirci ve ekibi Göle´de esnafı dolaşarak projelerini anlattı ve destek istedi. Başkan Demirci Göle´de yapmış olduğu ziyaret sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu. Demirci yapmış olduğu açıklamada, 

   ?Seçim takvimimiz geçen hafta itibariyle onaylandı. 1 Nisan´da Ardahan Ticaret Odası seçimleri odamız toplantı salonunda yapılacak. Göle´de ki esnafımızı da ziyaret ederek hem projelerimizi anlattık hem de destek istedik. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimine ikinci kez aday olduk. Genç ve heyecanlı bir yönetim oluşturduk. Ardahan´ın sorunlarını bilen, kendi alanlarında başarılı ve duyarlı ekibimizle üyelerimizi ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgilendiriyoruz. 

   Ben esnaf çocuğuyum. Üyelerimizin ne istediğini biliyor, onların taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Ardahan´ı bir fuar kenti yapacağız. Ardahan´a has ürünleri, değerleri yapacağımız oturumlarla, panellerle tanıtacağız. Sınır Ticaret Merkezinin açılması konusunda Sayın Başbakanımız söz vermişti. Bunun sürekli takipçisiyiz. Ardahan´a havaalanı yapılması şarttır. Hava alanı yapılması ile ilgili kampanya başlatmış bir kurumuz. Ardahan´ın en büyük sorunu göçtür. İş adamlarımızın Ardahan´a yatırım yapması şarttır. Geçtiğimiz ay Ardahan´a gelen 20 iş adamı ile bir araya gelip yatırım konusunda fikir alışverişinde bulunduk? dedi.