DEMİR GÖREVE BAŞLADI

DEMİR GÖREVE BAŞLADI

Demir, akşam saatlerinde beraberindeki...

    Demir, akşam saatlerinde beraberindeki CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, eşi Zuhal Demir ve partililerle geldiği Ardahan Adliyesi´nde mazbatasını Ardahan Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Barış Durgun´dan aldı.

   Demir´e başarılar dileyen Durgun, Ardahan´da görev yapanların amacının Ardahan´a hizmet etmek olduğunu söyledi.

   Yürüyerek Ardahan Belediyesi´ne geçen Demir, bina girişinde belediye çalışanlarınca karşılandı.

   Makamına geçerek görevi, son seçimde partisinden aday gösterilmeyen AK Parti´li eski Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy´dan devralan Demir, burada yaptığı konuşmada bu göreve ikinci kez geldiğini anımsattı.

   Eski DSP milletvekili de olan Demir, kendisine yeniden yetki veren Ardahanlılara teşekkür ederek şunları kaydetti:

  "O tertemiz oylarınızla beni 1999´da parlamentoya gönderdiniz, şimdi de yerel yönetimde düşündüğüm Ardahan´ın hayalini gerçekleştirmek için yetkilendirdiniz. Çalışmamızı yaparken kendileri izin verirlerse, hiçbir kompleks olmadan sayın Faruk Köksoy´un fikirlerinden, tecrübelerinden, naif kişiliğinden istifade edeceğim. Çünkü asıl olan Ardahan´dır."

   Cumhuriyeti kuran Kuvayımilliye ruhuyla çalışacaklarını belirten Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

   "Mustafa Kemal´in askerleri olan bütün partili yoldaşlarımı, aramızdan ayrılmış olanları rahmetle anıyorum. Tüm yoldaşlarımı sevgiyle saygıyla kucaklıyorum. 5 yıl sonra sayın Köksoy´un başlattığı ve bir noktaya getirdiği projelerin üzerine farklı bir Ardahan ile Ardahanlıların karşısına çıkacağız. Köksoy´un hangi emri ve talepleri olursa başımın üstündedir."

    Köksoy ise görevi devrettiği Demir´e çalışmalarında başarılar dileyerek belediye binasından ayrıldı.