DAMLICA´LILAR KAZ GECESİNDE BULUŞTU

DAMLICA´LILAR KAZ GECESİNDE BULUŞTU

Çıldır Damlıca köyü Derneği...

   Çıldır Damlıca köyü Derneği düzenlediği kaz gecesi ile İstanbul´daki Damlıcalıları bir araya getirdi. Çıldır Belediye Başkanından önemli mesaj Geceye Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu´da katıldı...

   Çıldır Damlıca köyü Derneği düzenlediği kaz gecesi ile İstanbul´daki Damlıcalıları bir araya getirdi.

   Geceye Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu´da katıldı.  Kısa bir selamlama konuşması yapan Azizioğlu,  Çıldırlılara önemli bir mesaj da verdi.  20 Ocak 2015 Çarşamba günü  yapılacak olan Çıldır TOKİ konutları ihalesinin müjdesini veren Başkan Azizioğlu,  Ayrıca 6 Şubat´ta  Çıldır Gölü üzerinde yapılacak olan festivale tüm hemşerilerimizi davet etti.
   Damlıca Köyü Dernek başkanı Yılmaz Karasu da yaptığı konuşmada, başta kendisini kırmayarak geceye gelen Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu olmak üzere geceye katılan seçkin davetlilere ve bu gecenin düzenlenmesine emek veren, köyde besledikleri kazları  bağış yaparak bu sofraya gelmesine vesile olan köylülerine teşekkür etti.
   Gecenin sunumunu Damlıcalıların  gururu  Ekin TV sunucusu Meryem Sarıkaya Kızılırmak yaptı.
   Gece internet üzerinden yayın yapan Batıyakası Tv Vedat Aydemir  sunumu ile canlı olarak yayınlandı. www.batiyakasitv.com
 Gece sanatçılar Korkmaz İkan, Hüseyin Karasu,  Zikri Topal, İbrahim Aksu, Murat Aksu söylediği değişler, türküler ve halaylarla coşkulu bir şekilde devam etti.
Gecede Derneğe katkı yapan, Mühendis Aksu, Emrah Aksu, Tuncay Karasu, Murat Aksu, Lütfü Aydemir Meryem Sarıkaya Kızılırmak´a plaket verildi.
   Geceye Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu,  Üsküdar AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları  Hayri konuk ve  Asım Özaltun, Ardahan İl Dernek Başkanı Ahmet Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova Serhat Karslılar Dernek Başkanı Atilla Kızılbuğa,  CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Oruç Gökbulak, Sanatçılar  Özcan Burcalı,  Cevdet Yılmaz ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
   Geceyi organize eden Yönetim Kurulu Başkan Yılmaz Karasu Üyeler Bahattin Kemerkaya, Oruç Kazankaya, Kahraman Dündar, Özgür Kemerkaya, Ömer Aksu