CZN BURAKTAN ÇILDIR ŞOW

CZN BURAKTAN ÇILDIR ŞOW

Dünyaca önlü fenomen Çıldır da

       Çıldır İlçesine gelen CZN Burak’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Türk mutfağını dünyaya tanıtan, yardım severliği ile tanınan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Çıldır Gölü’ne hayran kaldı.

     Çıldır Gölü ve Aşıkşenlik Mahallesinin tanıtımı için CZN Burak’ı Ardahan’a davet ettiğini açıklayan Aşıkşenlik Köyü Muhtarı Dural Karahan, “CZN Burak, Aşıkşenlik Türbesini ziyaret ederek dua etti. Daha sonra Çıldır Gölü üzerinde balık tuttu ve pişirdi. Çıldır Buz Şehri’nde incelemelerde bulunan CZN Burak, yöresel yemeklerimizi tadarak tanıtım yapacağını söyledi. Çıldır Gölü’nü ve bölgeyi tanımaktan büyük mutluluk duyan CZN Burak, Aşıkşenlik Mahallesine de park yapacağını belirtti. Ardahan’ın tarihi ve sınır kapılarıyla ilgili kendisine bilgi aktardık. CZN Burak, yazın Ardahan’a gelerek parkın açılışını da gerçekleştirecek” dedi.

       Czn Burak, Çıldır ziyaretinde Çıldır Kaymakamlığının yapmış olduğu Buz şehrinde, Çıldır İlçe merkezinde Aşık Şenlik heykelinde, Akçakale köyünde Ada balık restorant sahibi Turan Kılıçı işyerinde ziyaret ederken, Çıldır Gölünde buz kırarken ve AşıkŞenlik mahallesinde çocuklarla resim çekilerek sosyal meydalarında paylaştı.

SON DURAK ARDAHAN OLSUN

       Ünlü fenomen Ardahanın kanayan yarası haline gelen ve STK ların özellikle Sevdamız Ardahan Dernek Başkanı Levent Pehlivanın devamlı gündemde tuttugu Doğu Expresi trenin son durağı Ardahan olsun söylemine katılarak bir video paylaştı...