CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARDAHAN`A GELİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARDAHAN`A GELİYOR

Türkiye genelinde il ziyaretlerini sürdüren ....

     Türkiye genelinde il ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaret ve toplu açılış için 6 Haziran Cumartesi günü Ardahan`a gelecek.
       Konu hakkında açıklama yapan, Ak Parti eski il başkanı ve Milletvekili adayı Yunus Baydar, hafta sonu Ardahan`a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın, Ardahan`daki yatırımların toplu açılışını yapacağını belirterek şunları söyledi;
     "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılışlarda bulunmak ve hemşerilerimizle kucaklaşmak üzere ilimize geliyor. 06 Haziran 2015 Cumartesi günü ilimize gelecek Cumhurbaş-kanımız Recep Tayyip Erdoğan Ardahan`da halkada hitap edecektir" dedi.Ardahan halkının misafirperverliğini göstermek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Baydar, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
        "Ardahan`lılar olarak Cumhurbaşkanımızın ilimize yapacağı ziyaretin heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ziyareti bizim için son derece önemlidir. Ziyaret halkımız ve bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Ardahanlı hemşerilerimin ziyarette Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacaklarına, gerekli alakayı göstereceklerine inancım tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın gönlünde Ardahan`ın yeri bir başkadır" dedi.