COVİD-19 AÇI´YI ENGELLEYEMEDİ

COVİD-19 AÇI´YI ENGELLEYEMEDİ

Ülkemizde görülen Corona Virüs..

   Ülkemizde görülen Corona Virüs (Covid 19) salgını nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı kararınca Eğitim/Öğretim´e verilen arada Açı Özel Öğretim Kurumu "Canlı Yayın Uzaktan Eğitim Derslerini"  27 Mart Pazartesi günü itibariyle başlatmıştı.

    Yetiştirdiği on binlerce genci üniversiteli yaparak kısa sürede Türkiye genelinde bir marka olan Açı Özel Öğretim Kurumu;  Karagöl Mahallesi Hamam Caddesi (Hansaray Karşısı) No: 41/2´de bulunuyor. 

TATİL DEĞİL UZAKTAN EĞİTİM 

    İçinde bulunduğumuz pandemik şartlardan Ardahan ve ülkemizin en kısa zamanda kurtulmasını temenni ediyoruz diyen Ardahan Açı Özel Öğretim Kursu Müdürü Yasemin Arslan Şit , "Bu süreçte ´Tatil Değil Uzaktan Eğitim´ sloganıyla; kurumumuzca belirlediğimiz canlı yayın programı üzerinden derslerimizi gerçekleştirmekteyiz. Öğrencilerimiz bu uygulamayı; Android, IOS ve kişisel bilgisayarları üzerinden rahatlıkla kullanmaktadırlar. Bu program çerçevesinde öğretmenlerimiz, öğrencilerimize ders saatlerinde sınıf linki göndererek öğrencilerin canlı yayın derslerine katılımını sağlamaktadırlar. Öğrencilerimiz bu derslerde aktif bir şekilde katılım gösterip, programın konuşma özelliği sayesinde aynı sınıflarında olduğu gibi öğretmenlerimizin canlı ders anlatımına katılım sağlayıp, sorular yöneltip, cevap verebilmektedirler. Derslerimiz, eğitim kurumumuz bünyesindeki Fen ve Anadolu Lisesi´nin tüm sınıfları ile Özel Öğretim Kursu´ndaki tüm sınıflarımızı kapsamaktadır.? dedi. 

"EVDE KAL AMA EĞİTİMİNDEN GERİ KALMA"

    Canlı yayın derslerimiz sayesinde, öğrencilerimizin derslerden geri kalmalarını engelledik diyen Arslan Şit, ?Ders saatleri dışında öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin tüm sorularını canlı yayında çözerek öğrencilerle sürekli etkileşim halindedir. Ardahan´da ilk olarak başlattığımız bu sistem velilerimiz tarafından çok beğenilmiş, kurumumuz sayesinde çocuklarının eğitimlerinden geride kalmadığını, içlerinin çok rahat olduğunu ve kurumumuza güvenmekte haklı olduklarını belirtmişlerdir. Aynı zamanda bütün vatandaşlarımızın bu süreci evlerinde geçirmelerini, ´Evde Kal Ama Eğitiminden Geri Kalma´ diyerek Ardahan Açı Özel Öğretim Kursu olarak tüm eksik konu ve derslerinizi tamamlayacağımızı bilmenizi, kalbinizin rahat içinizin huzurlu olmasını istiyorum. Ardahan Açı Özel Öğretim Kursu, aldığı tedbirler ile uzaktan eğitim sorunlarını halletmiş olup gelecek günler için her zaman hazırlıklıdır. İçiniz rahat, keyfiniz yerinde olsun. Evinizden çıkmayın, Ardahan Açı Özel Öğretim Kursu evinize ulaşır, çocuklarınızı eğitimsiz bırakmaz." şeklinde açıklamalarda bulundu.