COŞKUN`` YANLIŞ YOLDAN DÖNÜLMELİDİR``

COŞKUN`` YANLIŞ YOLDAN DÖNÜLMELİDİR``

ÇILDIRLI İŞ ADAMI AHMET COŞKUN İLÇEYE YAPILACAK OLAN YURTLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI.

            Sevgili Çıldır Sevdalıları Kardeşlerim .Bu gün sizlerle bir kez vede son kez Çıldır la ilgili bir mevzuyu paylaşacağım.Ben bu mevzuya çok önem veriyorum.

           Biliyorsunuz ilçemize bir yüksek okul ve yut yapımıyla ilgili teşebbüsler var. ilgililer bu konuda ne kadar başarılı olacaklar onu zaman gösterecek.yanlız bu iş çıldırımızın gelişmesi ve kalkınması ile ilgili son şansıdır.onun içinde yer seçimini şahsen ben çok önemsiyorum.

           Bu konuda birileri çıldırın kaderi ile oynamak istiyorlar.birileri derken yazılarımdan dolayı birileri ciddi ciddi rahatsız oluyor.bunu duyuyor ve hissediyorum. şunun kesinlikle bilinmesini isterim ,tek gayem memleketime ciddi manada faydalı olmak,yoksa başkalarını hedef almak değildir olamazda.

           Çıldıra büyük bir yatırım için karar alınıyor,fakat ilçeyi yönetenler bizim bu işle yani yer belirlemesiyle ilgili bir tasarrufumuz yok ,bu konu tamamen,rektör ramazan bey ve ardahan belediye başkanlığının kararıdır.

           Gerçekten durum böyle ise durum dahada vahimdir demektir.bende o zaman şu soruyu sorma hakkına sahip olduğum kanısındayım.

           Çıldırın bürokratik atanmışları,yurt yapım ıyla ilgili bernek başkanı,parti ilçe başkanları(belediye başkanını söylemekten vaz geçtim)ilgenel meclis üyeleri ve çıldırın ileri gelenleri ne işe yarıyor. mevzu siyaset olunca hergün boy boy gazetelere manşet vermesini biliyorsunuz,siyasi hırsınız yüzunden bir birinizin kalbini kırıyor ,her türlü suçlamaları yapıyorsunuz .bütün bunları da kişisel menfaatleriniz için yapıyorsunuz .mesele milletin menfaati olunca tam siper oluyorsunuz.bu yurdun yapımına katkıda bulunacaklardan birisi de ben olarak kesinlikle bu duyarsızlığınızı protosto ediyorum.

           Madem sizleri dışarıdan birileri yönetecek siz ne işe yarıyorsunuz .derhal o makamları terketmeniz gerekmezmi.sizler bu kadarmı acizsinizki ardahan veya başka bir belediye başkanı sizleri yönlendiriyor.ben buradan bir kez daha iktidar partisinin ilçe başkanına sesleniyorum:sayın mehmet fatih bey: sen neden sessiz kalıyorsun.diyer parti başkanları malum,çıldırın ekonomik geliri chp ilçe başkanı ve taraflarının elinde onlar için üniversitenin ve yurdun yeri onları pek ilgilendirmez nasıl olsa gelir yine onların elinde olacak .hele bugün düşünülen yer gerçekleşirse zaten keyiflerine diyecek yok .mhp.ilçe başkanı varlığı ile yokluğu arasında hiç bir fark yo sadece onlar kuru gürültü ve şovmenlik yaparlar.ticaret vede siyasettende hiç anlamazlar. bu durumda sana iş düşüyor ,sendende hiç bir tık yok .yoksa senidemi birileri yönetiyor.neden ili bu mevzuda uyarmıyorsun,galiba bulunduğun makamın farkında değilsin veya dediğim gibi bu işin perde arkasında bulunan yakınsu belediye başkanını üzmek istemiyorsun galiba nede olsa enişte,kayınço akrabalığınız var. üstelik o da ak parti üyesi iken ,chp den belediye başkanı oldu.bundan dolayı kayınçonla karşı karşıya gelmek istememe gibi bir durum söz konusu ise ki ben böyle olduğunu düşünmek dahi istemiyorum.çıldıra en büyük zararı vermiş olursun.

           Son sözüm dernek başkanı ,sayın yusuf kardeşimedir.yusuf bey sen siyasetin içinde yıllarca bulundun,benim yukarıda yazdıklarımı aslında sen daha iyi bilirsin.üzerinde de büyük bir yük var ben tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum.böyle giderse sizler bu yurdu yaptıramıyacaksınız.sorumlulukta senin ve yurt yönetiminin üzerine kalacak.sizi televizyonlardaki şovmenler yanıltmasın.onlarla bu iş yürümez.iş ciddiye binince çoğunu yanınızda bulamıyacaksınız.

            Biz çıldıra özel bir yurt yaptırdık ,insanlar bu işin farkında değil ama bu günkü gibi hareket etmedik.tv.lerde şovda yapmadık tamamen çıldırın gerçek sevdalıları tarafından yapıldı.

            Tv.proğramında söz verenlerden biride benim ,sözün halen geçerlidir.tek şartım çıldırımıszın menfaati için güney bölgesinde bir yere yapılmasıdır. buradan sizleri bir kez daha aklıselim düşünmeye davet davet ediyor,müsbet hareketlerinizde daima yanınızda olacağımdan emin olmanızı istiyorum. yurt yapımını halk üslenmiştir devlet yöneticilerini bu tür mevzulara bulaştırmanıza gerek yoktur.bu mevzuda bir avuç azınlık değil çıldır halkının istediği olacak.dışarıdan müdahaleler her zaman zararlı olmuştur bu böyle biline.

            Çıldır ilçesinde yapılması planlanan yurt , ilçenin gelişmesinde ve büyümesinde büyük rol oynayacağı için en iyi yer tespit edilmelidir. Bu yerlerde en başta Çıldır Gölüne, Eşmepınar ve Sazlısu köyüne doğru olmalıdır ki ,ilçe açılabilsin,büyüyebilsin köylünün yeri değerlensin, belediye imkanlarıyla imara yeni alanlar açılsın, yerleşim yeri genişleyip halkında yeni yerler yapması teşvik edilsin.Artık karar ilçe halkınındır.Saygılarımla.Allaha emanet olun.