COŞKUN, CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI BENİM

COŞKUN, CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI BENİM

Milliyetçi Hareket partisi...

     Milliyetçi Hareket Partisi Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Adayı Oktay Coşkun Ak Partide yaşanan aday krizi vesilesi ile çeşitli açıklamalarda bulundu. Ak Parti, Cumhur İttifakının adayı olarak şahsını destekleyebileceklerini beyan etti.

     Saha çalışmalarına hız kazandıran Milliyetçi Hareket Partisi Çıldır İl Genel Meclis Üyesi Adayı Oktay Coşkun gazetemizi ziyaret ederek gümdeme dair bir çok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakının Adayı Benim

    Ülkemiz genelinde Cumhur İttifakı kampamında bir çok yerde karşılıklı olarak adayları destekliyoruz. Ardahanda Belediye başkan adayımız geri çektik. Ak Partide son yaşanan İl genel meclisi üyesi kriziyle birlikte sahada yoklar. Şahsımı Cumhur ittifakı kampamında desteklemeleri daha akılcı bir çözüm olacağını düşünüyorum. Aynı ideolojide yürüyen ve birlikte hareket eden partilerin mensupları olarak bu konuyu tartışıp bir karara varmalılar.

Serzenişlerin farkındayım

     Seçim çalışmaları kapsamında bir çok köy ziyaretinde bulubuyorum. Köylü vatandaşlarımızın haklı serzenişlerinin farkındayım. Şahsımıza ulaşan sorunların akıcı ve hızlı bir şekilde çözümü için notlar alıyoruz. 31 Mart akşamı halkımızın teveccühü ile kazanmamla birlikte 1 Nisan´dan itibaren çalışmaya başlayarak sorunları gidereceğim.