ÇMYO nın Konuğu Kaymakam Bayram

ÇMYO nın Konuğu Kaymakam Bayram

Kaymakamımız Fatih BAYRAM, Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulu'

         Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Ömer Cenap Özdemirin atanmasının ardından başlayan etkinlikler aralıksız sürüyor. ÇMYO da başlayan kariyer günleri her hafta bir konuk ağırlıyor.

    Diyetisyen Berivan Dalçiçek, Cumhuriyet Başsavıcı Uygur Kaan Arısoy, Ardahan Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Çetin Demircinin ardından bu hafta Çıldır Meslek Yüksek Okulu kariyer günleri programına ilçe kaymakamı Fatih Bayram konuk edildi. 

    Çıldır Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan etkinlikte öğrencilere mülki idare amirliği mesleği hakkında bilgiler veren Kaymakam Bayram, adalet ve sosyal hizmetler bölümlerinde öğrenim gören öğrencilere kariyer planlamaları hususunda tavsiyelerde bulundu. Keyifli bir sohbet havasında geçen etkinliğe Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Ömer Cenap ÖZDEMİR, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

      Soru cevap bölümüyle son bulan sunumun ardından Ardahan Üniversitesi Rektörü Sn. Mehmet BİBER tarafından iletilen teşekkür belgesi Yüksekokul Müdürü Ömer Cenap ÖZDEMİR tarafından Kaymakamımız Fatih BAYRAM 'a takdim edildi.