ÇILDIRLILARDAN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

ÇILDIRLILARDAN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

Darbe sırası ve sonrası ....

     Darbe sırası ve sonrası ülke genelinde meydanlara inen vatandaşlar demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.
     15 temmuz günü FETÖ terör örgütü tarafından organiz edilen darbe girişiminin halk ve emniyet güçleri tarafından bastırılmasından sonra ülke genelinde demokrasi nöbetleri de tutulmaya devam ediyor.
     AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Çıldır Şubesinin birlikte organize etmiş olduğu demokrasi nöbetine duyarlı Çıldır halkı da katıldı. Dün akşam ilçe merkezinde toplanan demokrasi nöbetçileri sloganlar atarak devletin birlik ve beraberliğinin cuntacılara teslim edilemeyeceğine Ülkenin en doğusundan seslendiler. Demokrasi nöbeti için toplanan duyarlı halkla birlikte meydanlara inen AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural " Anadolu´nun Türk Cumhuriyetlerine açılan kapısı, halk kahramanı Aşık Şenlik´in yurdundan, Çıldırdan Tüm ülkemize selam ve saygılar. Bizlerde vatan hainlerine inat nöbetteyiz. Milletin iradesini topla tüfekle yıkmak isteyenlere karşı verilen mücedalede sonuna kadar devam edeceğiz. Ülkemizde tek bir hain, tek bir cuntacı kalmayacak şekilde memleketin en batısından en doğusuna kadar tutulan demokrasi nöbetlerine Çıldırlılar olarak sonuna kadar destek vereceğiz" dedi.
       Demokrasi nöbetine destek veren Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural ´da yaptığı açıklamada " Halkımızın çığ gibi büyütmüş olduğu demokrasi nöbetine bir seste memleketin en doğusundan, Çıldır´dan biz verdik. Bu memleket artık darbelerle, cuntalarla yönetilecek bir devlet değildir. Ülkemizde artık her şeyi halkımız belirliyor. Milli iradesini sandığa yansıtan halkın bu iradesine herkes saygı göstermek zorundadır. 15 temmuzda FETÖ cülerin kalkışmış olduğu darbe girişimine atılmış olan halk tokatı ile hainlere en büyük cevap verilmiştir" dedi.
     Ellerindeki Türk bayrakları ile Çıldır meydanında yürüyen vatandaşlar sık sık "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Polise uzanan eller kırılsın""Millet burada darbeciler nerede" "FETÖ köpeğine idam" sloganları attı. Demokrasi nöbeti için meydana çıkan Çıldır halkına Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı tarafından sık sık çay ikramı yapıldı.