ÇILDIR`LI İŞADAMI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÇILDIR`LI İŞADAMI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÇILDIRLI İŞ ADAMI AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI

       Ardahan kamuoyunun yakından tanıdığı Hamza Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hamza Bektemur, Bölgede çeşitli kuruluşlara yaptığı yardımlarla tanınıyor. Bektemur, Ardahan ile Ankara arasındaki bağını hiç koparmadığı gözlenirken, Çıldır ilçesine bağlı Yıldırımtepe Mahallesinde baba ocağı bulunuyor.

AK PARTİ SEÇMENİ BEKTEMUR’U LİSTEDE GÖRMEK İSTİYOR

     AK Parti camiasında saygınlığı AK Parti davasına olan bağlılığı ile tanınan Bektemur’un örnek kişiliği ve toplumdaki itibarının AK Parti seçmeni tarafından beğenildiği öğrenilirken, taban da önümüzdeki genel seçimlerde Bektemur’u listede görmek istiyor. Yaklaşık 4 yıldır seçim çalışmalarını yürüten Bektemur, Ardahan’da yapılan tüm organizasyonlara katılarak, bölge sorunları ile yakından ilgileniyor.

SİYASETİN LİMANI AHLAKTIR

     Türkiye’nin AK Parti iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu gazetemize aktaran Bektemur,: “Siyasetin limanı ahlaktır.  Türkiye’ye örnek olmuş, siyaseti halkı ve memleketi için yapan, gece gündüz çalışarak bölgeye ciddi yatırımlar kazandırmaya gayret gösterenler aday gösterilmelidir. Ardahan ve bölgemiz son yıllarda devasa yatırımlara kavuşmuştur. Bunları görmemezlikten gelmek demek kör olmak demektir. " dedi.

SİYASETİ MEMLEKETE HİZMET ARACI OLARAK KULLANMAK İSTİYORUM

       Ardahan’da AK Parti’yi 2-0 yapmak için çalışacaklarını, 2015 Genel Seçimleri öncesi AK Parti’den Ardahan Milletvekili aday adaylığı ile ilgili açıklamalar da bulunan Bektemur: “Ben siyaseti, makam ve koltuk adına istemiyorum. Benim amacım, ilimize daha fazla hizmet getirilmesi için ne gerekiyorsa onun yapılmasıdır. Ticareti ve iş sektörünü bilen, halkın sorunlarının ne olduğunu algılayan, toplumun ne istediğini bilen birisiyim. Ben bu uğurda mücadele vereceğim.” İfadesini kullandı.

BİZİM DAVAMIZDA IRKÇILIĞA YER YOKTUR

        Siyasette birlik beraberliğin önemine de vurgu yapan Bektemur: “Ardahan ilimiz küçük bir il, sorunları belli. Aktaş Sınır Kapısının açılmasıyla Ardahan Kafkaslara açılan kapı konumunda olacaktır. Ardahan’ın iktidardan başka şansı yoktur. AK Parti Ardahan’da 2-0 yaparsa bakanlık alması kaçınılmazdır. Bizim davamızda ırkçılığa yer yoktur.  AK Parti, topluma verdiği birlik ve beraberlik mesajlarıyla Ardahan için ne kadar ihtiyaç duyulan bir parti olduğunu göstermiştir. ” ifadesini kullandı.

       Hamza Bektemur, önümüzdeki günlerde Ardahan’a giderek sahaya çıkacağını ve seçim çalışmalarına start vereceğini sözlerine ekledi.