ÇILDIRLI İŞ İNSANINDAN SERHAT ARDAHANSPOR'A DESTEK

ÇILDIRLI İŞ İNSANINDAN SERHAT ARDAHANSPOR

Çıldırlı İş İnsanı Özkan Ercan Serhat Ardahanspor'a maddi destekte bulundu.

Çıldırlı Müteahhit ve Özay Yapı’nın sahibi iş insanı Özkan Ercan, Ardahan'ı Bölgesel Amatör Ligi (Bal)’da temsil eden Serhat Ardahan Spor’a bağışta bulundu.

Konu hakkında açıklamalrda bulunan İş insanı Ercan, “Spora, sporculara ve Ardahanlı gençlerin her zaman yanındayım. Serhat Ardahan Spor ilimizin takımıdır. Bal’da ilimizi temsil eden kulübümüze sahip çıkan başkan ve yönetici arkadaşları canı gönülden kutluyorum ve her zaman yanlarında yer alacağım. Aynı çağrımı iş insanı hemşehrilerime de yapıyorum, Serhat Ardahan Spor’a sahip çıkın, toplum olarak gençlerin elinden tutarak yol gösterici olmamız gerekiyor. Çünkü Spor sağlıklı bireylerin yetişmesinin yanı sıra genç neslin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına da büyük katkı sunmaktadır” dedi.

      Yeni yetişen jenerasyonu teknoloji esiri değil de, sporcu olarak yetişmelerini istediğini belirten Ercan, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Günümüzde gençlik çok kontrolsüz bir şekilde hem teknolojinin getirdiği olumsuzluklar hem de yaygın kötü alışkanlıkların tuzağına düşmektedir. Konuya bu çerçeveden baktığınızda sporun insan yaşamındaki, özellikle gençlerin yetişme sürecinde ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bu nedenle Özay Yapı olarak sporun gelecek nesiller üzerindeki olumlu etkisini sunmak adına spor ve sporcuya desteklerimiz artarak devam edecektir. Ardahan Valisi Sayın Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, kamu kurum müdürleri de spora ve takımımıza ciddi destek veriyorlar, Ardahan adına kendilerine teşekkür ediyor, Serhat Ardahan Spor’a başarılar diliyorum" dedi.