ÇILDIRLI AVUKAT MHP´DEN ADAY ADAYI

ÇILDIRLI AVUKAT MHP´DEN ADAY ADAYI

Çıldırlı Avukat ....

     

        Çıldırlı Avukat Gökhan Ağdemir Miliyetçi Hareket Partisi Ardahan Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

        1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekiliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan Milletvekili aday adayı olan Çıldırlı avukat Gökhan Ağdemir, aday adaylığı başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezine yaptı. Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini dile getiren Gökhan Ağdemir, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inandığını belirterek, gördüğü lüzum üzerine memleketinden gönül vermiş olduğu partiden aday adayı olmaya karar verdiğini sözlerine ekledi. 1 Kasım günü yapılacak olan 26. Dönem milletvekili seçimlerinin tüm ülke için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Ağdemir, partisinin Ardahan´da başarılı olacağına yürekten inandığını söyledi.

 ÖZGEÇMİŞ

      1980 yılında Ardahan Çıldır´da dünyaya geldi. Babası Fuat Ağdemir, Dış Ticaret Müsteşarlığı nezdinde İhracat Müdürü olarak yurdun dört bir köşesinde görev yaptığından, farklı yerlerde yaşayıp, tüm ülke kültürünü tanıma fırsatı bulmakla beraber her zaman Ardahan-Çıldır Kültürüne sadık kaldı.

      Çıldırlı ?Gardiyan İsrafil?in torunu ve Ülkücü Fuat´ın oğlu Gökhan,Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nde öğrenciyken Ülkü Ocakları fakülte teşkilatının kuruluşunda aktif görev aldı, kurucusu olduğu teşkilatın başkanlığını üstlendi. Bu faaliyetlerine mesleğe atıldıktan sonra da yine Kıbrıs´ta Milliyetçi Adalet Partisinde çalışarak devam etti.

      Yavru Vatanda başlayıp Ankara´da devam ettirdiği meslek hayatı boyunca, doğuştan var olup, lise ve üniversite yıllarında olgunlaşan vatan aşkı ile yoğurulmuş hayat felsefesine uygun olarak, her ortamda özellikle memleketi Ardahan´ın sorunları başta olmak üzere, ülkenin hiçbir sorununa hiç bir zaman duyarsız kalmadı. MHP ve Ülkücü kuruluşların ve mensuplarının içinde bulunduğu haklı davaların her platformda savunucusu oldu. Ölçülü ama etkili görüş ve tepkilerini her ortamda ifade etti. Özellikle uzmanlığıyla ilgili olarak gündemdeki memleket meselelerine dair gazete, dergi ve bazı televizyon programlarında da görüşlerini ifade etmekten çekinmedi. Yine Ardahan Haber´de aralıklı olarak yer alan hukuki yazıları ile de Ardahanlıların her daim yanında oldu.

      Çocukluğundan itibaren Ülkücü Hareket´in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası´na hizmet etti. Mesleğinde hak, adalet, savunma hakkının kutsallığı, vekalette kul hakkı ve meslek etiği ilkelerine daima sadık kaldı. Sayın Devlet Bahçeli´yi insani ve siyasi anlamda her zaman kendine örnek alarak, Milliyetçi muhafazakar görüşü yanında, düşünceye saygılı demokrat tutumu ile meslek ve özel yaşamında her zaman saygın ve sağlam ilişkiler içerisinde bulundu.

      Ülkenin hukuki ve siyasi sorunları son zamanlarda tavan yapmış durumdayken, Memlekete ve adalete hizmet bilinciyle artık Parlamento dışı savaşın yeterli olmadığı konusunda yoğunlaşan düşünce üzerine, Saygı değer Ülke ve Ülkü büyüklerinin beklentisi de bu doğrultuda olunca, vatan görevi olduğu inancıyla TBMM 26.dönem Milletvekilliği seçimlerinde,milliyetçi ve  hukukçu kimliği ile Milliyetçi Hareket Partisi´nden ARDAHAN milletvekili adayı olma kararı aldı. Ne mutlu ki, çocukluğundan beri kendisinin, babasının ve tüm diğer aile fertlerinin hizmet verdiği camiadan, Milliyetçi Hareket Partisi´nden ve Ülkü Ocaklarından da bu girişimine büyük destek gördü.