Çıldırın Yeğeni Gümüş Madalya Aldı

Çıldırın Yeğeni Gümüş Madalya Aldı

Konyada yaşanan Öden ailesinin kızı.

       Çıldırlı Akdarı Köyü Semra Aydemir Öden ve Konyalı Abdurrahman Öden’in Kızları,  Sıla Özge ÖDEN 6 Eylül - 18 Ekim 2021 tarihleri arasında İWUF Wushu Taolu Virtual Competition 2021 Online Dünya Şampiyonasında ‘‘Gunshu’’ (uzun sopa) kategorisinde dünya ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti.

       Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Meram Belediyespor sporcusu Sıla Özge ÖDEN, eski Çıldır Belediyesi çalışanı merhum Kirman AYDEMİR'in torunu.

      Türkiye Wushu Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, IWUF Wushu Taolu Virtual Competition 2021 Online Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Meram Belediyespor Sporcusu Sıla Özge Öden, dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

       Kısa bir açıklama yapan Konya Spor Lisesi Müdürü Veysel Dudu: “IWUF Wushu Taolu Virtual Competition 2021 Only Dünya Şampiyonasında okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi Sıla Özge Öden'in gümüş madalya kazanması Konya'mız ve ülkemiz adına gurur vericidir. Öğrencimizin azimli ve gayretli çalışmaları sonucunda kulüplerini, okulumuzu, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek madalyalar kazanmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.