ÇILDIR'I HAZMEDEMEMEK KRONİK SORUN OLMUŞ

ÇILDIR

Ardahan Belediyesi tarafından hazırlanan...

     Ardahan Belediyesi tarafından hazırlanıp sosyal medyada paylaşılan 100. yıl kurtuluş videosunda bir çok kişinin ve ilçe belediye başkanlarının kutlama mesajlarına yer verilirken Çıldır Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediyeler birliği Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu yer verilmemesi Çıldır halkı tarafından tepki ile karşılandı.

   Ardahan'da ve farklı illerde yaşayan bir çok kişiyer yer verilirken Ardahan Milletvekili ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a da yer verilmediği dikkatlerden kaçmadı. Ardahan'ın kurtuluşunun 100. yılı ile övünerek video hazırlatanların Çıldır'ı halkını temsilen Belediye başkanını görmezden gelmesine karşılık  Çıldır görselleri kullanarak videolarına ahenk katmaktandanda vazgeçemedi.

  Videoyu sosyal medyadan izleyen Çıldır halkı haklı tepkisini dile getirerek  " Çıldır Ardahan'ın üvey evladı muamelesi ile her zaman karşı karşıya kalmakdan kendini alıkoyamıyor bugün bu yapılanlar bunun kanıtıdır. Ardahan'nın reklamını yapmaya gelince iki gölü, sınır kapısı, tarihi kalelerini reklam için ağızlarından düşürmeyenler bugün Çıldır'ı görmezden gelme hadsizliğinde bulunuyorlar. Konuya en büyük tepkiyi Çıldır Cumhuriyet halk partisi teşkilatı partilileri Faruk Demir'e vermelidir. Bu durum bir an önce düzeltilerek kamuoyundan özür dilenmelidir" dediler