Çıldırdan Kaan Koça Yoğun İlgi

Çıldırdan Kaan Koça Yoğun İlgi

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayı Kaan Koç Çıldırda büyük ilgi görüyor.

            Çıldır İlçe merkezi, Taşdeğirmen, Karakale, Damlıca, Başköy, Yukarı Canbaz, Aşağı Canbaz, Güven Ocak ve Eşmepınar köyü ziyaretlerinde Koç ve partililer büyük ilgi görürken, geçen hafta sonuda AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı Güven Karakoyun uzun yıllar görev yaptığı Kurtkale bölgesinde seçim çalışması yaptı. 

            Geçtimiz gün Çıldır ilçesine bağlı, Semihaşakir, Kaşlıkaya, Kuzukaya, Kotanlı, Meryem, Eski Beyrahatun, Yeni Beyrahatun ve Doğankaya köylerini partililerle ziyaret eden Milletvekili adayı Kaan Koç büyük ilgi gördü. 

            Sahada sıcak ve samimi görüntüsü ile halkın beğenisini kazanan koç, Elini öptüğü, sarıldığı vatandaşlardan destek isterken, partisinin 21 yılda yaptığı çalışma, proje ve hizmetleri anlatarak oy istedi.

         Çıldırın köylerinde yaşayan halk, kendi evlatlarının yerine koydukları Kaan Koç’a tarihin en büyük oyunu çıkarma sözü verdiler. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Kaan Koç, Çıldır’ın bir çok köyünü daha ziyaret etti.

        Halkla buluşan ve Türkiye Yüzyılı programını anlatan Koç, sohbet ettiği Çıldırlıların 14 Mayıs’ta bir kez daha AK Parti’nin yanında yer almalarını istedi. Çıldırın köylerinde yaşayan halk, kendi evlatlarının yerine koydukları Kaan Koç’a gösterdikleri yakın ilgi ve alakayla birlikte 14 Mayıs’ta tarihin en büyük oyunu çıkaracaklarının sözünü de verdiler.