ÇILDIRDAN 3.TIR YOLA ÇIKTI

ÇILDIRDAN 3.TIR YOLA ÇIKTI

Çıldır Kaymakamlığı ilçeden topladığı yardımlarla 3. tırı yola çıkardı

          Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen deprem olayından yaraların bir nebze olsun sarılması adına bölgeye yardımlar gönderilmeye devam ediyor. 

          Çıldır ilçe Kaymakamlığının organize ettiği yardım seferberliğinde daha önce 2 tır gıda ve giyim eşyası toparlanıp gönderilmişti. Yardım seferberliğini devam ettiren Çıldır İlçe Kaymakamı M.Enes İpek toplanan yardımlarla 3. Tırıda ilçeden yolcu etti. Bölgede yaşanan en büyük sorunlardan biri olan ısınma ihtiyacı için hayırsever vatandaşların verdikleri yardımlarla 1 tır yakacak odun temin eden Kaymakam İpek, 3.tırı deprem bölgesine gönderdi.

       Kaymakam İpek yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Ülkemizde yaşanan bu afet için tek yürek olup bölgemize yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Çıldır halkına buradan teşekkür ediyorum, en ücra köyünden ilçe merkezinde, en fakirinden en zengininde, muhtarından siyasetçisine ve bürokratına kadar herkes deprem bölgesine yardım etmek için bizimle irtibata geçip destek olmak istıyor ve oluyorda. Allah hepsinden razı olsun. İlçemizin gücü yettiği sürece afet bölgemize el atmaya yardım etmeye devam edeceğiz'' dedi.