ÇILDIR’DA ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

ÇILDIR’DA ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması sonucunda...

     2022-2023 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması sonucunda Çıldır İlkokulu, Çıldır Anaokulu ve Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Karne Günü programları düzenlendi. Karne programında öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler de yer aldı. 
    Karne programında öğrencilere tevsiyelerde bulunan Kaymakam İpek” Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayın ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinlenebiliriz. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra kitap okuma alışkanlığını da edinmelisiniz. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur” diyerek bütün öğrencilere bol bol kitap okumalarını tenbih etti.
    Karne Dağıtma Programına Kaymakam M.Enes İPEK, İl Genel Meclis Başkanı Baha YUNUSOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Halit KARAHAN, İlçe Jandarma Komutan V. Ali EŞ,  İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz ARPAÇAY, Milli Eğitim Müdürü Gürbüz YILDIZ, Kurum Amirler ve Okul Müdürleri katıldı.