www.cildirgoyce.com

Çıldırda Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Çıldırda Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

2021Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Çıldır İlçe Müftülüğü

        2021Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Çıldır İlçe Müftülüğü ve Çıldır Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü işbirliği ile 20 Ekim 2021 Çarşamba günü Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.

      Çıldır Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans salonunda düzenlenen İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN’ın davetli olarak katıldığı programa, Kaymakam Fatih BAYRAM, Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup AZİZOĞLU , İlçe Müftüsü Rahmi TEMİZ, Kurum amirleri, din görevlileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        İstiklal Marşı ve Kur’an- Kerim tilavetiyle başlayan program, Diyanet işleri Başkanlığımızca hazırlanan 2021 Yılı Mevlid-i Nebi Sinevizyon gösterisinin ardından, Ardahan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN’ın “Hz.Peygamber ve Vefa Toplumu “ konulu konferansıyla devam etti.

        Peygamber efendimizin hayatından vefa örnekleri anlatan Remzi PEHLİVAN Rabbimize, Peygamber efendimize, anne babamıza, insanlara , çevremize ve tüm yaratılanlara vefalı olabilmenin yolu peygamber efendimize ittiba ile olacağını, onun güzel hayatını anlayıp yaşantımıza aktarmakla olacağını belirtti.

      Programa katılan misafirlere “ Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu kitap hediye edildi. Programa katılanlar duydukları memnuniyeti dile getirerek bu programın düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ettiler.