Çıldır MYO da Jandarma Tanıtım Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Çıldır MYO da Jandarma Tanıtım Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Çıldır MYO da Jandarma Tanıtım Faaliyetleri Gerçekleştirildi

              Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ve Çıldır İlçe Jandarma Komutanlığı heyetince tanıtım faaliyeti kapsamında, Çıldır MYO öğrencilerine “Jandarma Teşkilatının Faaliyetleri”, Jandarmanın Görevi ve Önemi”, “Jandarma Okullarına    Başvuru Koşulları ve Okullarda Verilen Eğitim”, “Meslek Yüksekokulu Mezunlarına Yönelik Kariyer Olanakları” ile “Siber Güvenlik” hakkında bilgilendirme yapılarak öğrencilere çeşitli bilgiler aktarıldı.

            Ayrıca, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçları Kısım Amiri tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığınca geliştirilen KADES uygulaması ve Hayvan Durum İzleme HAYDİ uygulaması anlatılarak  Jandarma Teşkilatının faaliyetlerinde kullandığı araçların tanıtımı yapıldı.

             Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir'in yapılan bu anlamlı etkinlikten dolayı Üsteğmen Serhat ARLI’ya, J.Asb.Bçvş. Burcu ÖZÜT’a, J.Asb.Üçvş. Yunus KAYTAN’a, J.Asb.Üçvş. Erkan KÖKTÜRK’e, J.Asb.Kd.Çvş. Hatice ÇALIŞKAN’a, J.Asb.Kd.Çvş. Zehra YILDIZ’a, J.Asb.Çvş. Nejla Deniz GEZİCİ ve J.Asb.Kd.Bçvş. Bulut ARAT’a teşekkür etmesinin ardından etkinlik sona erdi.